INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT - ANTWERP 1-2

ANDERLECHT - ANTWERP 1-2 // Avertismentul lui Bölöni după victoria de pe terenul lui Anderlecht: „Starurile trebuie să arate respect”

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2019 10:24

Loți Bölöni e sus. Pe locul 4, care asigură prezența în preliminariile Europa League, nu departe de zona Champions sau de grupele EL. Poate mai mult. Ultimele două victorii, 1-0 cu Genk și 2-1 cu Anderlecht, demonstrează că Antwerp e acum printre cele mai bune echipe din Belgia.

Antrenorul a avut un mesaj important de transmis. Cuvinte de laudă și avertisment în același timp. „Am trei fotbaliști excepționali în lot. Mbokani, Refaelov și Bolat. Restul sunt muncitori. Dar și starurile trebuie să arate respect”, a declarat Loți.

Aluzie la Mbokani. Atacantul congolez, 33 de ani, gol și assist duminică, refuză deocamdată să prelungească la Antwerp. Ar vrea să se întoarcă la Anderlecht, unde a mai jucat de două ori. Cu el a cucerit Bölöni titlul în 2009, la Standard. Era și atunci golgeterul său. 

„N-am făcut un meci bun, ci unul solid, dar meritam să câștigăm. Îi felicit pe jucătorii mei pentru atitudinea din ultimele trei meciuri. Nu, din ultimele două meciuri și jumătate” Loți Bölöni, antrenor Antwerp

„Nu a fost corect că s-a discutat de Mbokani și Anderlecht chiar înaintea meciului nostru direct. E unul dintre cei mai valoroși trei atacanți din Belgia. Mi-ar plăcea să continue cu noi. Ai nevoie de cineva de calibrul lui pentru a-ți atinge obiectivele” Loți Bölöni, antrenor Antwerp

VEZI ȘI:

VIDEO Reflexul de senzație al lui Ionuț Radu a dat startul revenirii! Genoa, egal nesperat pe terenul lui Napoli

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează