INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCANDAL

Impresarul lui Horațiu Moldovan, atac cu talpa sus asupra lui Bogdan Apostu: „Pentru bani ești dispus să cobori în pivnițele caracterului, săpând cu frenezia unei cârtițe”

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 07:00 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 08:27

E un adevărat circ între impresari! Andrei Balmoș și Bogdan Apostu își aruncă vorbe grele, se amenință cu dezvăluiri și procese. Totul „din cauza” portarului Horațiu Moldovan (26 de ani), transferat în această iarnă de la Rapid la Atletico Madrid.

  • CONTEXT: Pe final de ianuarie, Horațiu Moldovan se transfera de la Rapid la Atletico Madrid. Bogdan Apostu, cel care l-a reprezentat pe portarul de 26 de ani din 2019 până la începutul lui 2023, îi solicită acum lui Moldovan 3% din toate contractele avute de el din 2021 încoace și 7% din suma de transfer primită de Rapid de la Atletico Madrid. TOATE DECLARAȚIILE IMPRESARULUI AICI
  • Andrei Balmoș, actualul impresar al lui Horațiu Moldovan îl amenință cu judecata pe Bogdan Apostu: „Ne-am așteptat să înceteze și să înțeleagă asta”. Reprezentantul lui Moldovan a vorbit cu GSP.RO și-l amenință la rându-i pe Apostu cu judecata dacă va continua campania de denigrare
  • Bogdan Apostu nu s-a lăsat mai prejos și l-a atacat pe Andrei Balmoș: „Am mai multe transferuri intermediate decât știe el să numere”. Întreg mesajul poate fi citit aici

Scandalul a pornit după ce Horațiu Moldovan a semnat cu Atletico Madrid, iar portarul nu i-a mai răspuns la mesaje fostului său impresar. Bogdan Apostu a ieșit în spațiul public cerându-i portarului mai multe sume de bani pentru perioada în care a fost impresariat.

Scenografia serii în Europa: „Surpriză, nenorociților! ” » Au fentat interdicția UEFA și au râs de mai-marii fotbalului european
LEGIA - MOLDE
Scenografia serii în Europa: „Surpriză, nenorociților! ” » Au fentat interdicția UEFA și au râs de mai-marii fotbalului european

La GSP Live, i-a dat și un ultimatum lui Horațiu Moldovan: „Nu poți să-mi furi banii, nu te las! Are timp până luni, altfel mergem în judecată! E ridicol, jenant”. La scurt timp, actualul impresar al lui Horațiu Moldovan, Andrei Balmoș îl amenință cu judecata pe Apostu.

„Săpând cu frenezia unei cârtițe”

Într-un mesaj trimis Gazetei Sporturilor, Andrei Balmoș își începe mesajul pentru Bogdan Apostu, cu „Dragă domnule, Bogdan Apo$tu”.

„Ai fost degeaba sportiv dacă nu ai învățat până acum să pierzi. Deși, dacă stau să mă gândesc, toată cariera ta de sportiv a fost un șir lung de eșecuri însoțite, ciudat, de satisfacții financiare. Asta ești tu, domnule Apo$tu, un loser care aleargă doar după bani”.

Balmoș îl acuză direct pe fostul impresar al lui Horațiu Moldovan: „De aproape o lună ai un singur discurs: banii! Pentru ei ești dispus să cobori în pivnițele caracterului, săpând cu frenezia unei cârtițe în trecutul tuturor celor care nu îți dau satisfacție”

Nu mi-am ascuns niciodată trecutul și sunt mândru că am pornit în viață din peluză. Pentru că acolo, domnule Apo$tu, am învățat ce înseamnă atașamentul față de oameni, respectul și faptul că pasiunea pentru ce faci nu se poate cumpăra cu toți banii din lume!

Andrei Balmoș, impresar Horațiu Moldovan

În finalul mesajului, Balmoș punctează: „Așa că, domnule Apo$tu, vezi-ți în continuare de drumul tău și ia în continuare comisioane din tot ce faci și tot ce nu faci, dar lasă-ne pe noi să ne vedem de munca noastră. Suntem de acord însă să îți plătim bilet la circul pe care îl faci de o lună, întotdeauna am apreciat clovnii. Trimite-ne factura și nu uita să mai plângi un pic!”.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Ar trebui să apere sau nu Horațiu Moldovan la EURO? » Ce spune Răzvan Stanca

Citește și:

Victor Pițurcă a dat verdictul în legătură cu prezența la EURO a lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan: „Pe unul l-aș chema, pe celălalt, nu!”
INTERVIU
Victor Pițurcă a dat verdictul în legătură cu prezența la EURO a lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan: „Pe unul l-aș chema, pe celălalt, nu!”
Cum vede Costel Pantilimon situația lui Horațiu Moldovan: „Cine îmi spune că nu e așa, dă dovadă de o ipocrizie ieșită din comun”
Premier GSP
Cum vede Costel Pantilimon situația lui Horațiu Moldovan: „Cine îmi spune că nu e așa, dă dovadă de o ipocrizie ieșită din comun”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
steaua.libera
steaua.libera  •  23 Februarie 2024, 09:29

In ce peluza a fost Balmos? la U? Dupa nume pare ardelean. E posibil sa fie clujean ca si Horatiu

valentindragobete
valentindragobete  •  23 Februarie 2024, 08:37

Apostu greșește bălăcărindu-se cu nenea ăla în spațiul public. Dacă ce susține el este prevăzut în contractele încheiate cu clientul lui, justiția este singura care poate să-l oblige pe moldovan să se conformeze! Sigur dacă, altfel rămâne doar un circ care nu cred că-i face bine. Oricum este o afacere privată iar GSP se arunca ca un vultur pe stârvul unui scandal prea mult mediatizat dar așa este la deontologii ăștia "quality" de cartier !

tase67
tase67  •  23 Februarie 2024, 08:30

Chiar asa am ajuns de slabi incit nu stim sa cream o agentie serioasa nationala cu un numar de agenti care sa reprezinte o filozofie sanatoasa cu reguli bune in concordanta cu drepturile sindicale ale jucatorilor care sa onoreze la litera si calcul exact tot ce insemna contract pentru fotbalistul roman in concordanta cu interesele de performanta ale federatiei ca sa ii trimitem pe astia la munca productiva sa participe si ei cu ceva la progresul si bunul comun sa avem o lista de principii dupa care se fac si desfac intelegerile ca sa poata fotbalistul sa se concentrate la joc la cariera nu sa stea cu gindul ca il pindesc trepadusii astia nesatui si lenesi dar plini de smecherii si fite sintem aproape de Euro tot romanul pune ban de la ban sa isi planifice prezenta in tribune pe bani seriosi munciti si in loc sa crestem ca nationala si speranta citim mereu de contacte paguboase care afecteaza si jucatorii si viitorul si pregatirea nationalei. Aici sa se fi vazut munca si viziunea unui Burleanu sau acestui afon Stoichita, munca preventiva, prevazatoare, treburi bine puse la punct dinspre conducere spre jucator si protectia jucatorului care acum ar trebui sa joace minute bune in teren oriunde ar fi si partea banilor sa fie clara prin ofertele de asistenta in materie de contracte pe care aceasta federatiei ar trebui sa isi puna mintea la contributie sa le creeze si sa le ofere jucatorului ar trebui sa existe o balanta prestabilita si acceptata intre federatie si jucator

Vezi toate comentariile (6)
Comentează