FOTBAL  »  Superliga  »  DREPT LA REPLICĂ

Bogdan Apostu, drept la replică după atacul lui Andrei Balmoș: „Am mai multe transferuri intermediate decât știe el să numere”

Bogdan Apostu, în studioul Gazetei Sporturilor
Bogdan Apostu, în studioul Gazetei Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 16:25 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 17:55

Continuă polemica din jurul lui Horațiu Moldovan, portarul transferat de Atletico Madrid de la Rapid ♦ După ce Bogdan Apostu și-a cerut drepturile de la Moldovan, vorbind chiar despre o acțiune în instanță, Andrei Balmoș, actualul impresar al lui Horațiu, l-a amenințat, de asemenea, cu tribunalul pe fostul atacant  ♦ Acum, Bogdan Apostu vine cu un nou comentariu

În continuare, redăm, integral, cel mai recent drept la replică al agentului Bogdan Apostu.

Războiul agenților » Actualul impresar al lui Horațiu Moldovan îl amenință cu judecata pe Bogdan Apostu: „Ne-am așteptat să înceteze și să înțeleagă asta”
ATLETICO MADRID
Războiul agenților » Actualul impresar al lui Horațiu Moldovan îl amenință cu judecata pe Bogdan Apostu: „Ne-am așteptat să înceteze și să înțeleagă asta”

Bogdan Apostu: „Am impresia că m-am întors în timp, cu vreo 12-15 ani în urmă”

Talmeș - Balmeș.

Observ cu stupoare o reacție necontrolată în spațiul public al unui pseudo personaj, care, autointitulat «străjuitorul portarului», în tupeul nemărginit de fost șef de galerie, interzis pe stadioane, confundă termenele juridice și își manifestă elucubrațiile, la nivel de peluza și de tifos...

Sigur că există o diferența certă de exprimare (făcând abstracție de punctuație, care este primitivă), dar și de realizări profesionale între noi doi, motiv pentru care, începând de astăzi, telefonul meu nu va avea semnal în rețeaua dânsului!

Mergând mai departe, termenul de «fost agent» se raportează cel mai probabil la noua terminologie, aceea de «FIFA football agent», pe care o dețin conform noilor reglementări.

Sigur că folosirea numelui meu în spațiul public este piscul său din punct de vedere mediatic, însă de aici până la a vorbi el la plural (despre el și Horațiu) este cale lungă!

Am impresia că m-am întors în timp, cu vreo 12-15 ani în urmă, când cei de vârstă a 3-a aveau un cont comun de Facebook și primeam cerere de prietenie de la Andrei și Horațiu Moldovan 😃.

Ultimatum pentru Horațiu Moldovan: „Nu poți să-mi furi banii, nu te las! Are timp până luni, altfel mergem în judecată! E ridicol, jenant”
GSP Live
Ultimatum pentru Horațiu Moldovan: „Nu poți să-mi furi banii, nu te las! Are timp până luni, altfel mergem în judecată! E ridicol, jenant”

Sigur că pentru «portarul portarului» este o realizare această mediatizare, pe un subiect în care el se bagă ca musca-n lapte, cu care nu are nici în clin, nici în mânecă.

Întorcându-ne la realitatea cotidiană, dl. Apostu îi transmite d-lui Balmoș următoarele: fac (nu facem 🤨) «un apel public către dl. Balmoș să înceteze campania sa denigratoare la adresa lui Bogdan Apostu și a activității sale și să nu se mai «agațe» de imaginea acestuia pentru a-și face publicitate și a sta în atenția publicului».

Dar de aici și până la minciunile și tâmpeniile spuse despre mine, e cale lungă!

Oricum, pentru denigrarea publică pe care a înțeles să o facă astăzi, va trebui să își asume (și să probeze) ceea ce a declarat, așa cum și eu îmi asum ÎN TOTALITATE tot ceea ce am spus despre Horațiu (niciodată despre acest domn), urmând că în scurt timp să vin și cu probe indubitabile în acest sens, ca să ștergem orice urmă de îndoială despre acest subiect, care nu are nicio legătură cu domnul acesta și nici cu poveștile sale, să încheiem acest talmeș balmeș al declarațiilor.

Dar așa se întâmplă când unii se bagă ca musca în lapte și se trezesc vorbind neîntrebați.

Am mai multe transferuri intermediate decât știe el să numere, dar asta e o altă poveste.

Cu ușoară ironie, actualul agent FIFA, Bogdan Apostu 😉”, e dreptul la replică al lui Apostu.

Talmes - Balmes Observ cu stupoare o reactie necontrolata in spatiul public al unui pseudo personaj, care, autointitulat “strajuitorul portarului” , in tupeul nemărginit de fost sef de galerie, interzis pe stadioane, confunda termenele juridice si isi manifesta elucubratiile, la nivel de peluza si de tifos… Sigur ca exista o diferenta certa de exprimare, (facand abstractie de punctuatie , care este primitiva 🫣) , dar si de realizări profesionale intre noi doi, motiv ptr care, incepand de astazi, telefonul meu nu va avea semnal in reteaua dansului! Mergand mai departe, termenul de “fost agent” se raporteaza cel mai probabil la noua terminologie, aceea de “FIFA football agent”, pe care o detin conform noilor reglementari. Sigur ca folosirea numelui meu in spațiul public este piscul sau din punct de vedere mediatic, insa de aici pana la a vorbi el la plural (despre el si Horatiu) este cale lunga! Am impresia ca m-am intors in timp, cu vreo 12-15 ani in urma, cand cei de varsta a 3-a aveau un cont comun de Facebook si primeam cerere de prietenie de la Andrei si Horatiu Moldovan 😃🫣 Sigur, ca ptr “portarul portarului” este o realizare aceasta mediatizare, pe un subiect in care el se baga ca musca-n lapte, cu care nu are nici in clin, nici in meneca. Intorcandu-ne la realitatea cotidiana, dl Apostu ii transmite d-lui Balmos urmatoarele : fac (nu facem 🤨) “un apel public către Dl Balmos să înceteze campania sa denigratoare la adresa lui Bogdan Apostu și a activității sale și să nu se mai ‘agațe’ de imaginea acestuia pentru a-și face publicitate și a sta în atenția publicului.” Dar de aici si pana la minciunile si tampeniile spuse despre mine, e cale lunga! Oricum, ptr denigrarea publica pe care a inteles sa o faca astazi, va trebui sa isi asume (si sa probeze) ceea ce a declarat, asa cum si eu imi asum IN TOTALITATE tot ceea ce am spus despre Horatiu, (niciodata despre acest domn) urmand ca in scurt timp sa vin si cu probe indubitabile in acest sens, ca sa stergem orice urma de indoiala despre acest subiect, care nu are nicio legatura cu domnul acesta si nici cu povestile sale, sa incheiem acest talmes balmes al declarațiilor. Dar asa se intampla cand unii se baga ca musca in lapte si se trezesc vorbind neintrebati. Am mai multe transferuri intermediate decat stie el sa numere, dar asta e o alta poveste. Cu ușoară ironie , actualul agent FIFA, Bogdan Apostu 😉

Posted by Apostu Bogdan on Thursday, February 22, 2024

Mai multe articole de actualitate:

Un antrenor din Superliga acuză: „Este un campionat care a fost viciat!”
POLI IAȘI
Un antrenor din Superliga acuză: „Este un campionat care a fost viciat!”
Cristiano Bergodi s-a săturat de „aroganțele” lui Gigi Becali: „Spune aceleași lucruri în fiecare an. Nu mă interesează”
RAPID
Cristiano Bergodi s-a săturat de „aroganțele” lui Gigi Becali: „Spune aceleași lucruri în fiecare an. Nu mă interesează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
21lva
21lva  •  22 Februarie 2024, 23:33

o postare pe contul de fb inseamna drept la replica? mare ti-e gradina, Doamne..

zetanu
zetanu  •  22 Februarie 2024, 23:09

Ce e cel mai tare la acest personaj sinistru e modul in care si-a inceput aceasta "actiune" impotriva lui Moldovan. Initial a aparut spunand ca e un acord verbal, l-au facut ei mai demult si nu au semnat nimic, deci nu are ce sa ceara de fapt si ca e o problema de onoare, vasazica se baza pe onoarea lui Moldovan sa ii dea ala 10% din salariul pe un an (salariu pe care evident ca nu l-a incasat inca). Acum, dupa ce a vazut ca ala i-a dat flit si nici nu il baga in seama, a trecut la amenintari cu judecata, desi chiar el, la inceput, ne spunea ca nu are cum sa-l dea in judecata ca nu au semnat nimic si a fost asa, la o vorba in vant. Bai Apostule, la o vorba tu iti poti aminti ceva si interlocutorul tau altceva, d-aia se semneaza contracte pentru lucrurile astea. Daca aveai un contract deja semnat, mergeai la Moldovan si il informai, daca nu voia, te adresai tribunalului, in schimb, tu o dai cu onoarea si dupa aia iti pui poalele in cap pe la ziare...

stefanarad
stefanarad  •  22 Februarie 2024, 21:08

Drept la replică unui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează