FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

video Un antrenor din Superliga acuză: „Este un campionat care a fost viciat!”

Leo Grozavu (stânga), antrenorul lui Politehnica Iași. Foto: Imago Images
Leo Grozavu (stânga), antrenorul lui Politehnica Iași. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 16:05 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 16:08

Leo Grozavu, antrenorul lui Politehnica Iași, a lansat un atac dur joi, într-o conferință de presă, la adresa arbitrajelor din Superliga.

  • Politehnica Iași - Rapid, din etapa a 27-a a Superligii, se joacă sâmbătă, de la 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport 1, DigiSport 1 și PrimaSport 1.

Tehnicianul a repus pe tapet faptul că arbitrul Horia Mladinovici nu i-a acordat decât cartonaș galben ploieșteanului Paul Papp în meciul Petrolul – Poli, de vinerea trecută, deși prahoveanul i-a produs o fractură fundașului ieșean Rareș Ispas.

Șucu, răspuns acid pentru Becali: „Dacă aș fi paranoic...” + Avertisment ferm: „Îi vom elimina și le vom face plângere penală”
RAPID
Șucu, răspuns acid pentru Becali: „Dacă aș fi paranoic...” + Avertisment ferm: „Îi vom elimina și le vom face plângere penală”

Leo Grozavu: „Toate aceste delegări, toate aceste arbitraje sunt direcționate”

„Ce s-a întâmplat cu jucătorul care l-a accidentat pe Ispas și l-a scos din circuit? Nu s-a întâmplat nimic! Bine, mersi, mergem în continuare. Aceste greșeli de arbitraj care s-au îndreptat împotriva noastră ne-au privat de foarte multe puncte. Avem un jucător care iese din circuit cu o fisură la picior.

Fisura aia nu se putea observa imediat pe teren ca domnul Mladinovici să-și dea seama. A trebuit vreo cinci minute să-și dea seama că trebuie să dea un cartonaș galben, pe care l-a scos cu chiu, cu vai. Toate aceste delegări, toate aceste arbitraje sunt direcționate. Mă opresc aici, pentru că altfel aș intra într-o altă sferă”, a spus tehnicianul moldovenilor.

Leo Grozavu i-a criticat și pe conducătorii lui Poli Iași: „Și clubul nostru ar trebui să avem intervenții mai... De toamna trecută, alte cluburi, la cea mai mică adiere de vânt împotriva lor, au ieșit, au făcut un tam-tam de nedescris. Noi suntem o echipă foarte timidă, foarte disciplinată. În România, cine strigă mai tare, are dreptate! Noi nu strigăm, sper să nu fim nevoiți s-o facem”.

VIDEO. Leo Grozavu acuză: „Este un campionat care a fost viciat!”

Grozavu a mers mai departe și a acuzat:

Este un campionat care a fost viciat. Se fac greșeli multiple, cu tot cu tehnologie. Nu e normal! Avem absențe pentru că un arbitru nu a văzut un fault evident, care se vedea de pe Marte sau de pe altă planetă. Există tehnologie care trebuia să repare greșeala. Suntem oameni, putem greși. Nu-i fac un proces de intenție arbitrului cu Petrolul, dar cei care se ocupă de a repara o greșeală, trebuiau să o facă. Eu sper ca ierarhiile să fie făcute doar de echipe, mai puțin de terțe entități”.

Cum crede Leo Grozavu că o poate încurca pe Rapid

Antrenorul Politehnicii Iași s-a referit și la disputa cu Rapid, de sâmbătă, din etapa a 27-a:

„Devine clișeu să spun că e un meci important, dificil, dar asta este, pentru că nu există meci ușor în prima ligă. Întâlnim echipa cea mai în formă, maximă, cu cinci victorii la rând. Au un antrenor cu multă experiență, e bine organizată, au jucători experimentați și valoroși.

E un campionat foarte echilibrat, oricine poate să bată pe oricine. Noi avem datoria să facem mai mult ca la ultimul meci. Ne trebuie mult suflet, trăire, ambiție și inteligență, să-i atacăm unde sunt mai puțin puternici și să ne luăm toate măsurile unde sunt puternici”.

Leo Grozavu: „Meciurile perfecte s-ar termina 0-0!”

Grozavu și-a prezentat și viziunea asupra jocului perfect: „Suntem pregătiți, dar apar și scurtcircuite. Dacă jocurile ar fi perfecte, toate s-ar încheia 0-0. Încercăm să devenim de la meci la meci mai buni. Trebuie să eliminăm greșelile, care ne-au costat foarte multe puncte. Foarte multe meciuri le-am pierdut pe greșeli puerile, individuale. Și eu de multe ori îmi mai pierd luciditatea și poate strig de mai multe ori sau nu sunt foarte capacitat la ceea ce ar trebui să corectez sau la ceea ce ar trebui să facem în continuare. Și jucătorii imenși fac greșeli. Jocul greșeală așteaptă”.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Conferință de presă cu Leo Grozavu, înaintea meciului Poli Iași - Rapid

Citește și:

Mutare surprinzătoare » FCU Craiova i-a reziliat contractul jucătorului „ochit” de cei de la FCSB

„Am vrut să-l lovesc în cap. Putea fi o tragedie” » O nouă perspectivă a incidentului șocant din 2011

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rav410wrc
rav410wrc  •  22 Februarie 2024, 22:44

Adevaru-i ca Iasi a fost ciopartita de fluierasi, sezonu' acesta, cam la fel ca UTA, sezonul trecut !! :((( Si inca nu s-a gatat ... Urmeaza Rapidul ;)))

Gogoolica
Gogoolica  •  22 Februarie 2024, 16:51

Ai dreptate *** a viciat si cu Sepsi si va dat 3 puncte

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  22 Februarie 2024, 16:29

Acest campionat este cel mai viciat din câte au fost ,de mulțimea de greșeli, erori ,de arbitraje ,VAR !? Dar totuși este cineva care este beneficiar al acestor sa zicem " greșeli neintenționat " ( Oare!? ) Mergând pe fir ,Ghici Ce ,fcsb este de departe Lider la arbitraje PRO ,Marea beneficiara ( Ce coincidente ,desigur (NE ) întâmplătoare!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează