FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Cristiano Bergodi s-a săturat de „aroganțele” lui Gigi Becali: „Spune aceleași lucruri în fiecare an. Nu mă interesează”

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de , , - Publicat joi, 22 februarie 2024 15:31 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 15:57

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul Rapidului, a susținut conferința de presă premergătoare duelului din deplasare cu Poli Iași, care va avea loc sâmbătă, 24 februarie, ora 20:00.

Giuleștenii au un parcurs formidabil în 2024 și au cinci victorii consecutive. Tehnicianul de la Rapid a prefațat duelul cu Poli Iași, lupta la titlu cu FCSB și a ținut să-i răspundă patronului de la FCSB, Gigi Becali, care a acuzat anumite jocuri de culise.

Bergodi e convins că acest campionat se va decide pe teren și își dorește să ultima etapă din play-off să fie decisivă în lupta pentru titlu.

Mutare surprinzătoare » FCU Craiova i-a reziliat contractul jucătorului „ochit” de cei de la FCSB: „Mi se părea foarte bun”
FCU CRAIOVA
Mutare surprinzătoare » FCU Craiova i-a reziliat contractul jucătorului „ochit” de cei de la FCSB: „Mi se părea foarte bun”

Cristiano Bergodi: „Domnul Becali are aceleași declarații în fiecare an. Totul se va decide pe teren”

„Un meci foarte dificil (n.r. - cu Poli Iași) pentru că este o echipă care are nevoie de puncte și nu stă prea bine în clasament. Sper să facem un meci solid, cu un joc consistent, așa cum am făcut în ultimul timp.

Va fi un meci complicat pentru că este o echipă ce are în componența sa mulți străini, a adus mulți jucători, au un antrenor foarte bun, îl cunosc pentru că am venit după el la Sepsi, îmi amintesc că echipa juca, făcea pressing, agresivitate, e o echipă incomodă, grea, chiar dacă clasamentul spune altceva.

Sper că băieții conștientizează bine acest moment pentru că e un moment potrivit pentru a micșora distanța față de FCSB. Au rămas patru finale începând de sâmbătă.

Noi am avut un parcurs extraordinar de bun din punct de vedere al rezultatelor, dar al jocului, am început anul 2024 scârțâind, dar suntem pe un drum bun, e normal că victoriile aduc victorii, dar nu putem câștiga la infinit. Toți jucătorii sunt apți de joc, în afară de Onea și jucătorii accidentați de mai mult timp, Kait și Emmers.

VIDEO. Cristiano Bergodi: „Nu suntem noi principala contracanditată a FCSB-ului”

„Nu cred că suntem doar noi principala contracandidată a FCSB-ului la câștigarea campionatului. Cred că CFR nu e ieșită din luptă deloc și au o echipă bună, talentată. Poate peste câțiva ani (n.r. -. posibilitatea de a deveni selecționer), dar acum am treabă la Rapid, mi-ar plăcea să ating un obiectiv extraordinar de bun pentru că e un club cu tradiție”, a spus Bergodi.

Întrebat despre posibilitatea ca partida dintre Rapid și FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, să aibă loc pe Arena Națională, Bergodi a răspuns: „Da, vom vedea acest lucru, nu vreau să mă bag, am discutat cu conducerea, ei decid ce vor să facă, e strategia lor, va fi mai multă lume pe Arena Națională, e un stadion mare, dar penrtu mine Giulești e un stadion extraordinar, chiar dacă e mic, îmi place prea mult.

Când urcăm scările și auzim imnul e ceva extraordinar, suporterii ne oferă adrenalina de care avem nevoie. Noi vom juca oriunde, conducerea decide”, a precizat Bergodi, în cadrul conferinței de presă.

Cristiano Bergodi nu mai vrea să audă de declarațiile lui Gigi Becali: „Nu mă interesează deloc”

„Nu mă bag în polemica asta, cred că Hermannstadt a jucat la forma maximă din acel moment, inclusiv Dani Coman a zis că n-au jucat bine cu o săptămână înainte și au repetat evoluția în meciul cu noi.

Nu mă gândesc la «omenia» asta, nu cred că există, prima oară când am venit aici am fost întrebat dacă știu ce înseamnă cuvântul «blat». Campionatul se joacă pe teren, în ultimii ani cine a câștigat campionatul a meritat, nu pentru că ar fi existat jocuri de culise.

Domnul Becali poate să spună orice, nu mă interesează deloc, nu vreau să intru într-o polemică, nu vedeți că în fiecare an spune aceleași lucruri? Are aceleași declarații în fiecare an când începe play-off-ul, eu mă gândesc doar la echipa mea. Mi-ar plăcea ca titlul să se decidă în ultima etapă din play-off”, a spus Bergodi, în cadrul conferinței de presă.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Cristiano Bergodi despre partida de la Iași, de sâmbătă

Citește și alte știri:

Zeljko Kopic a „citit-o” pe CFR Cluj: „Am văzut anumite tipare. Mergem să luptăm și să luăm puncte”
CFR CLUJ - DINAMO
Zeljko Kopic a „citit-o” pe CFR Cluj: „Am văzut anumite tipare. Mergem să luptăm și să luăm puncte”
Șucu, răspuns acid pentru Becali: „Dacă aș fi paranoic...” + Avertisment ferm: „Îi vom elimina și le vom face plângere penală”
RAPID
Șucu, răspuns acid pentru Becali: „Dacă aș fi paranoic...” + Avertisment ferm: „Îi vom elimina și le vom face plângere penală”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Dobermannul
Dobermannul  •  22 Februarie 2024, 16:07

Mediatizati mediatizati scuzele ...

cordell.hull
cordell.hull  •  22 Februarie 2024, 16:04

Ce tradiție are acest club înființat în 2014?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează