INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Andrei Ivan pleacă de la Viena! Frizerul românului l-a dat de gol pe atacant: „Mult succes la noul tău club”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 17:58

Andrei Ivan nu va mai continua la Rapid Viena și în sezonul următor, clubul austriac nedorind să activeze clauza de cumpărare a atacantului deținut de FK Krasnodar.

Vârful în vârstă de 22 de ani se va întoarce la formația rusă, Ivan fiind dat de gol chiar de frizerul care-l tunde în Viena.

„Îţi dorim succes la noul tău club, FK Krasnodar, să ai un nou început bun, cu noul look”, a scris frizerul lui Ivan din Viena pe contul său de Instagram.

frizer andrei ivan

Totuși, sunt șanse mici ca Andrei Ivan să rămână și la FK Krasnodar. E foarte posibil ca acesta să ia în calcul o variantă de împrumut și de la ruși.

1.000.000 €e cota  de piață a lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.de

Citește și:

VIDEO Dezvăluirile unui jucător din vestiarul lui Dinamo: „Gabi Tamaș nu e om rău, e puțin nebun și câteodată își pierde controlul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  05 Iunie 2019, 10:14

Doua goluri in doi ani? Si fundasii marcheaza mai mult. O gogoasa umflata.

marius.bxl
marius.bxl  •  04 Iunie 2019, 22:24

Probabil al ia acasa radoi sa aibe grija de nevasta-sa. Ca in rest nu e compatibil cu meseria de fotbalist (in plus atacant)

zorrozabal
zorrozabal  •  04 Iunie 2019, 19:35

Ar fi fost cel mai bun,daca...stia sa traga la poarta!Dar nu stie!Absolut deloc!Nu e in stare sa o bage in poarta nici daca e singur cu portarul!Iar fara sut e ca un pom fara roade!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează