INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Antrenorul lui Napoli, îngrijorat de situația lui Chiricheș

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 17:07

Vlad Chiricheș a început sezonul ca rezervă la Napoli, însă odată cu accidentările colegilor săi de pe postul de fundaș central a reușit să prindă tot mai des primul "11".

Astfel, fundașul român a devenit om de bază în echipa vicecampioanei Italiei, însă acum Maurizio Sarri are mari bătăi de cap după ce Chiricheș s-a accidentat în meciul cu Fiorentina, scor 3-3.

Tutto Napoli.net scrie că tehnicianul napoletanilor e foarte îngrijorat de starea lui Vlad și de faptul că acesta ar putea să nu se refacă la timp pentru următorul meci al lui Napoli, pe 7 ianuarie, cu Sampdoria.

Aceeași sursă notează că îngrijorarea antrenorului vine după ce Raul Albiol e suspendat pentru următoarea partidă, iar Kalidou Koulibaly va pleca la Cupa Africii. Astfel, Sarri ar putea folosi un cuplu inedit în apărare: Nikola Maksimovici - Lorenzo Tonelli.

Conform presei italiene, Vlad Chiricheș ar urma să stea facă o pauă de aproximativ 3 săptămâni și cel mai probabil va rata meciul cu Sampdoria.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează