INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Anunț trist din Belgia » Situație tot mai dificilă pentru Alexandru Chipciu la Anderlecht

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 18:33

Anderlecht ar putea rămâne în scurt timp și fără Alexandru Chipciu, după ce Nicolae Stanciu a fost vândut în Cehia, la Sparta Praga.

Cotidianul La Derniere Heure notează că românul nu se află în grațiile lui Marc Coucke, cel care va deveni noul patron al belgienilor în scurt timp.

O despărțire ar fi însă și pe placul românului de 28 de ani, care a evoluat foarte puțin în ultimele luni și s-a săturat de statutul de rezervă.

Matz Sels, Lazar Markovic, Henry Onyekuru și Massimo Bruno sunt ceilalți jucători căzuți în dizgrația patronului, scrie sursa citată.

3.000.000 €i-a plătit Anderlecht lui Becali în 2016 în schimbul lui Chipciu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  23 Februarie 2018, 10:57

lasa ca vine la Nationala si in paza ia o echipa de copii

bogat
bogat  •  22 Februarie 2018, 22:58

Cand am citit ca e anunt trist mi s-a strans inima, credeam ca a murit Chipciu. Cand colo e ceea ce stiam de multa vreme: Chipciu nu corespunde la Anderlecht si oricine vine ca antrenor sau patron are aceeasi parere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează