STRANIERI  ·  SERIE A

Anunțul zilei vine din Italia » Vasile Mogoș, aproape de Serie A!

Vasile Mogoș (numărul 14) are un meci la echipa națională // FOTO: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/
Vasile Mogoș (numărul 14) are un meci la echipa națională // FOTO: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 10:15

Fundașul dreapta Vasile Mogoș (27 de ani), legitimat la Cremonese, în Serie B, ar putea prinde un transfer important și ar putea ajunge în Serie A, la Torino.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio, cunoscut pentru informațiile sale legate de fotbalul italian, anunță pe site-ul său că Torino, locul 15 din Serie A, se interesează de internaționalul român.

„Torino se gândește la viitor. Massimo Bava (n.r directorul sportiv al lui Torino) caută posibile întăriri pentru sezonul viitor. Cele mai recente informații dezvăluie discuții pentru Vasile Mogoș, de la Cremonese. Acesta este un posibil înlocuitor pentru De Silvestri, al cărui contract expiră la vară. Mogoș mai are contract până în 2021 și e posibil ca echipa care-l deține să nu fie greu de convins să-l vândă”, notează Di Marzio.

525.000 de euroeste cota lui Vasile Mogoș, potrivit transfermarkt

Vasile Mogoș a jucat doar în Italia, la Asti, Real Vincenza, Delta Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli și Cremonese. În acest sezon a bifat 19 meciuri, reușind două goluri și o pasă de gol. Mogoș a fost convocat de fostul selecționer Cosmin Contra la ultimele acțiuni ale naționalei și a bifat un meci, contra Suedei.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:   Guvernul Orban a decis ce se întâmplă începând cu 16 iulie. Ultimă oră
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:15 Fotbal, Premier League
Chelsea - Norwich
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Brescia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1