INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  APOEL - AJAX 0-0

APOEL - AJAX 0-0 // Răzvan Marin, desființat după meci: „E deja de vânzare!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 09:29

Răzvan Marin (23 de ani), mijlocașul lui Ajax, a fost titular în partida tur din play-off-ul Ligii Campionilor, scor 0-0 cu APOEL Nicosia, dar reacția fanilor a fost una negativă vizavi de prestația fotbalistului român.

  • Returul se joacă miercuri, 28 august, de la ora 22:00.
  • Câștigătoarea acestei duble manșe va accede în grupele Ligii Campionilor.

Vezi AICI detalii despre meci 

Fostul jucător al lui Standard Liege a fost înlocuit în minutul 62, iar reacțiile de pe Twitter nu au fost în favoarea lui Răzvan Marin. 

„Răzvan Marin e deja de vânzare” și „Ajax și Răzvan Marin, în dificultate să o înfrunte pe APOEL”, a scris footnews.be.

„Presa olandeză îi judecă pe Răzvan Marin, David Neres și un «Ajax pătimaș, extrem de năstrușnic»”, „Erik ten Hag știe că Răzvan Marin trebuie să facă pași”, „Erik ten Hag este critic cu Răzvan Marin, dar subliniază că românului trebuie să i se acorde timp”, „Răzvan Marin nu este convingător încă la mijlocul terenului”, „Remarcabil faptul că lui Marin i s-a permis din nou să fie titular”, sunt alte câteva mesaje postate pe Twitter de către presa internațională și de către fani.

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // Dan Petrescu, supărat pe rezultat: „Cehii ne-au bătut la tenis de masă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
bigbolo
bigbolo  •  21 August 2019, 20:41
Postat de khal_37 pe 21 August 2019, 17:13

Atâta l-ați lăudat pe amărâtul ăsta, atâtea wow, ca are Ajax la picioare cu fani cu tot, ca e mandria României, noul briliant bătut în diamante cel mai valoros jucător roman all time și...ati demonstrat ca sunteti bun doar la cancan.

Prost mai esti ma, gigist adevarat.

khal_37
khal_37  •  21 August 2019, 17:13

Atâta l-ați lăudat pe amărâtul ăsta, atâtea wow, ca are Ajax la picioare cu fani cu tot, ca e mandria României, noul briliant bătut în diamante cel mai valoros jucător roman all time și...ati demonstrat ca sunteti bun doar la cancan.

sibelius
sibelius  •  21 August 2019, 15:08
Postat de spartakus. pe 21 August 2019, 11:21

Mi se pare culmea ca din toata echipa doar numele lui e cel mai pronunțat, nici unu acolo nu joaca nimic, neres ala e un fel de banel nicolita a fost capăt de linie toate mingiile, blind ala joaca numai la siguranța, ala intrat in locu lu marin nu stiu daca a atins mingea de 2 ori. Echipa nu merge nu doar Marin s-a vazut ca atunci cand a iesit nu S-a observat o îmbunătățire a jocului ci din contră.

Răzvan Marin a ajuns la Ajax pe o sumă consistentă (pentru nivelul de investiții al olandezilor) și se așteaptă de la el mult mai mult decât poate sa facă( vezi Stanciu la Anderlecht, Stancu la Galatasaray etc.). Nu așteaptă nimeni. Ceilalți au câștigat campionatul, au jucat o semifinală de UCL...au voie să aibă și zile proaste.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează