INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  APOEL - AJAX 0-0

APOEL - AJAX 0-0 // Reacția lui Erik ten Hag după evoluția slabă a lui Răzvan Marin: „Nu este încă la nivelul pe care-l vrem”

Articol de - Publicat miercuri, 21 august 2019 11:56

Răzvan Marin, 23 de ani, a fost schimbat după numai 62 de minute în APOEL - Ajax 0-0 și a fost criticat în presa din Olanda. Antrenorul Erik ten Hag a explicat ce se întâmplă cu mijlocașul român: „Încă nu s-a integrat complet, dar sunt sigur că va progresa şi va ajunge la nivelul impus. Nu se grăbeşte”.
 

Ajax a suferit la Nicosia, în turul play-off-ului Ligii (0-0), iar rezultatul scos cu APOEL e considerat „periculos, obţinut de o echipă dezorganizată", cum remarcă De Telegraaf. La fel a fost evoluţia lui Răzvan Marin, titular din nou şi surprins la unele contraatacuri ale campioanei Ciprului, motiv pentru care a încasat un „galben” în minutul 18. Erik ten Hag l-a schimbat în minutul 62 cu Dest, încercând să securizeze mai bine flancul drept.

„Trebuie să-l folosim”

Nu e încă la nivelul pe care-l dorim, dar nu se grăbeşte. Trebuie să fie folosit şi asta are un sens perfect. Eu sunt convins că Marin va progresa şi va ajunge la standardul impus. Încă nu l-am integrat complet în echipă. Toţi jucătorii au scăzut după pauză, însă continuăm să implementăm planul”, explică antrenorul „lăncierilor”.

„Lent când are mingea”

Mult mai critic a fost tehnicianul şi analistul olandez Aad de Mos: „Din nou dramă pe întreaga parte dreaptă, cu Veltman, Mazraoui şi Marin avertizaţi”. Fostul mijlocaş defensiv Hedwiges Maduro a completat: „Deşi e puţin cam devreme, Marin nu mă convinge în meciurile europene. E lent când are mingea, iar când o pierde stă pe aceeaşi linie cu Blind. Dac-ai trecut de Daley, automat scapi şi de Răzvan! Ar trebui să fie mai atent”. 

La vânzare cu 1 euro!

Mai mulţi suporteri l-au ironizat. „S-a adaptat repede în Olanda, deja joacă în saboţi”, a scris Rob Goossens. „Mijlocul nu merge deloc. Ce prost joacă Marin, aduceţi repede un număr 6 adevărat”, s-a revoltat Tim. BAS: „Dest e on fire şi îl va scoate curând pe român din echipă, iar Mazraoui va trece la mijloc. Nu-i cea mai bună soluţie, dar Marin nu merge”. DJ ELROY l-a scos la vânzare pentru un euro, ca produsele în supermarket! 

„Marin e ca o minge şutată într-o bordură. El şi Blind primesc balonul, se uită puţin, driblează puţin şi scapă de el în stânga sau dreapta. E prima oară în acest sezon când mi-e dor de Frenkie”
DuBlanqeBogarde, fan Ajax

„Doamne, ce prost joacă! A început rezonabil meciul, apoi a luat cartonaş. Dar toate galbenele au fost date pe drept. Marin trebuie schimbat, pentru că este un pericol pentru Ajax”
Barry, fan Ajax

7 cartonaşe galbeneau primit marţi jucătorii lui Ajax cu APOEL, Mazraoui (două), Marin, Veltman, Martínez, Tagliafico şi Tadici. Din ianuarie 2012, contra lui Alkmaar, nu s-a mai întâmplat asta

Citește și: 

Răzvan Marin, desființat după meci: „E deja de vânzare!” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează