INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SELECȚIONER

Ar fi surpriza verii » Arabii anunță că Pițurcă este dorit de cea mai puternică națională din Europa

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 21:44

După ce s-a despărțit de Al Ittihad, Victor Pițurcă ar putea redeveni selecționer.

Presa din Arabia Saudită anunță ceea ce ar putea fi cea mai mare surpriză a verii: Victor Pițurcă este dorit ca selecționer al Belgiei.

Belgia, echipă clasată pe locul 2 în clasamentul FIFA, s-a despărțit de Marc Willmots după ce a fost eliminată în sferturile EURO 2016.

Victor Pițurcă, 60 de ani, a mai antrenat de-a lungul carierei la Steaua, U Craiova, naționala de tineret a României și naționala mare a României.

Belgia caută selecționer pe site

În plus, arabii scriu că Pițurcă mai este dorit de două cluburi din Arabia Saudită.

După demiterea lui Wilmots, federația din Bruxelles a lansat un casting pe site-ul oficial. Se cere un profil explicit, atestat de rezultate, deadline-ul fixat fiind pe 31 iulie.

Potrivit La Derniere Heure, profilul cerut e clar și caracteristicile noului tehnician trebuie detaliate în nota redactată: "Experiență, să fi obținut rezultate în fotbalul mondial, să dețină atestate pentru cunoștințele tactice și capacitatea de a transfera jucători de top și pentru a lucra cu experți de vârf. Să fie un bun comunicator, să se adapteze activității într-o organizație, în colaborare cu o structură comercială, financiară și managerială. Iar dacă vă încadrați, nu ezitați să ne contactați".

A scăpat de probleme cu viza

După ce și-a dat demisia de la Al Ittihad, Pițurcă nu a putut pleca din țară, fiindcă nu primea acceptul clubului. Românul s-a adresat Ambasadei României, iar oficialii saudiți au decis să îi acorde viza.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
utraian
utraian  •  23 Iulie 2016, 12:22

Eu zic sa supunem la vot sa aflam care e cea mai puternica nationala din Europa. Majoritatea decide, nu? Ce rost ar mai avea competitia oficiala Euro, pentru ca oricum nenea jurnalistu' nesemnat scrie ce vrea muschii lui ...

ortega
ortega  •  23 Iulie 2016, 09:08
Postat de kingme pe 23 Iulie 2016, 03:33

Nu am nici o problema ca Tolontan vorbeste de ce se intampla in spitale doar unii se pare ca sunt deranjati ca este cineva care arata in ce conditii mor atatia oameni si afaceri facute calcand pe cadavre.Cum naiba sa te deranjeze aflarea unui adevar atat de crunt??

Nu deranjează pe nimeni , din contră , dar gsp pretinde că îi pasă de sport ... poate prea mult ... Există în trustul turnătorului o grămadă de fițuici în care putea dezvălui mizeriile alea ... Lui Tolontan , de vreo 3-4 ani îi pasă de sport cât îmi pasă mie de paralelismul căilor ferate turcești ...

misulica1
misulica1  •  23 Iulie 2016, 07:47

Eu nu vad Belgia jucand defensiv cu PITI,cel care a declarat in 2014 dupa finala de la Roland Garos ca daca ar fi fost el antrenorul lui Halep ea ar fi facut meci egal cu Sarapova.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează