INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DUNDALK - ZENIT 1-2

Are portarul-gafă! Lucescu a fost iar condus, a 4-a oară, după eroarea monumentală a lui Lodîghin. L-a salvat Giuliano, cu golul victoriei

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 00:00

Nu ați mai văzut o asemenea eroare în fotbal! Era minutul 52 la Dublin, când Benson a șutat de la 20 de metri, lateral stânga. Nu foarte tare, nici inspirat plasat. Chiar rău, pe centrul porții.

Nimeni nu deviase. Și totuși, Lodîghin a plonjat în direcția greșită. S-a dus pe colțul scurt, în timp ce mingea trecea pe lângă picioarele lui. Omul-gafă s-a aruncat ca la penalty, dar n-a intuit bine. 1-0 pentru Dundalk. A 4-a oară în acest sezon când Zenit a fost condusă. Și încă o greșeală imensă a goalkeeperului. A făcut prea multe!

"Prioritatea mea e să câștig"

Lucescu s-a liniștit însă la sfârșit. A câștigat cu 2-1. Și putea fi 3-1, dacă Mauricio nu rata un penalty cu o zi înainte să împlinească 28 de ani.

Cel mai important gol l-a înscris Giuliano. Când echipa sa e într-o situație dificilă, brazilianul apare întotdeauna și punctează. O frumoasă combinație cu Witsel, și mijlocașul a marcat din centrul careului. Reușita sa garantează victoria lui Zenit, de fiecare dată.
La conferință, Lucescu a fost întrebat: "Care e prioritatea, campionatul Rusiei sau Europa League?". Antrenorul a răspuns fără să clipească: "Prioritatea este să câștig următorul meci".

10 goluriși 8 pase decisive are Giuliano în 12 meciuri la Zenit în acest sezon în toate competițiile

3 echipeau maximum de puncte în grupele EL; două sunt Zenit și Șahtior; a treia, Schalke

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează