INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

"Aroganța" lui Pițurcă în direct la TV: "E singura echipă din România la care aș mai antrena"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 21:38

Victor Pițurcă a dezvăluit care este situația sa în acest moment și a surprins atunci când a spus numele formației din România pe care ar mai antrena-o. 

"M-au dorit una sau două echipe din România. N-are rost să vă spun cine. Singura echipă pe care aș mai antrena-o este Craiova în România.

Dar să am condiții, nu așa cum e acum acolo, cu salariile care nu sunt plătite la timp. Aș mai lua în calcul și naționala, dar numai cu un om de fotbal în fruntea FRF", a declart Victor Pițurcă la Dolce. 

PIȚI CU DOUĂ MĂSURI

Deși ar semna cu CS U Craiova, echipă care nu e recunoscută drept continuatoarea Universității și care nu are ultrașii lui FC U alături, Pițurcă lovește în Steaua lui Gigi Becali, pe care a și antrenat-o, dar pe care o vede drept o "clonă":

"N-are siglă, n-are palmares, nu e Steaua. Eu nu știu ce e. Pentru mine lucrurile sunt foarte clare! De ce nu vin suporterii la meci? Dacă era Steaua stadionul era plin. La meciul cu City au venit să-i vadă pe englezi. N-a semnat nici un general când a preluat pe Gigi Becali", a zis Piți. 

Alegerea lui Pițurcă surprinde și în condițiile în care ultimul lui mandat în Bănie s-a încheiat cu dezafilierea FC U Craiova. În urma unui scandal cu Mititelu, Piți a dat în judecată clubul la Comisii, iar Știința a fost ulterior scoasă din fotbal. 

...despre situația cu Al Ittihad: "Sunt în litigiu. Mi-am reziliat contractul. Cei care au venit noi în conducere m-au neglijat. Nu am primit salariul în 7 luni. Sigur, asta e din vina conducerii vechi. Programul mi-l făcea noua conducere, vindea jucători, aducea ce voiau. Acum sunt în litigiu. Sunt la TAS, în 30-40 de zile cred că se rezolvă.

Vreau să îmi continui munca. Nu vreau să semnez cu nimeni înainte să închei această dispută. E o sumă foarte mare de recuperat. Muncesc de 2 ani acolo. Acum aștept. Am avut oferte foarte bune, dar am refuzat pentru a nu avea probleme". 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
ray51
ray51  •  22 Septembrie 2016, 13:53

Piti, iti aduci aminte cat de greu ai plecat afara? Mult mai greu decat ai primit procesul deschis de Vica... Ei, acum ai alt aer. Incepi sa spui adevarul despre Becali, CSA, Paunescu, Craiova... S-auzim cum e cu Mititelu, cu FRF, cu Sechelariu... Asteptam.

eugol
eugol  •  22 Septembrie 2016, 10:54

Singura explicatie pentru faptul ca Piturca e atat de rau dezinformat, e sa fi vorbit cu Talpan. Am repetat-o din prima zi, o sa sustin echipa cu palmaresul. Palmaresul face o echipa, nu o sigla sau o culoare. Istoria e cea care conteaza. De bine, de rau, palmaresul intreg al echipei e la Becali.

mal.
mal.  •  22 Septembrie 2016, 10:16

Probabil că celui care a făcut acest articol pro-FCSB i-a fost rușine să-l semneze. Prezentarea strâmbă și scoasă din context a situației Pițurcă vs. Craiova dovedește că FCSB nu are fani dar are suporteri!!!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează