INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Puștiul român de la Arsenal poate primi șansa carierei! E aproape de debutul pentru prima echipă a „tunarilor”: „S-a antrenat alături de Aubameyang și Ozil”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 19:07 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 19:34

Mijlocașul român Cătălin Cîrjan, în vârstă de 17 ani, care evoluează pentru Arsenal U23, ar putea debuta la prima echipă a „tunarilor”.

Cătălin a fost luat de antrenorul Mikel Arteta la antrenamentele primei echipe a lui Arsenal. Arteta l-a convocat pe mijlocaș pentru „amicalul” pe care „tunarii” îl vor disputa mâine în compania celor de la Aston Villa!

Cătălin Sărmășan, impresarul tânărului fotbalist, a anunțat ieri faptul că mijlocașul va evolua pentru echipa U23 a lui Arsenal, însă lucrurile s-au schimbat între timp, Arteta luând decizia de a-l păstra pe Cîrjan în lotul echipei mari!

Sărmășan: „Cătălin s-a antrenat alături de Aubameyang, Ozil și compania”

Îmi cer scuze pentru informația oferită ieri, conform căreia Cătălin Cîrjan va debuta în echipa U23 a lui Arsenal. O fac cu mare plăcere, pentru că între timp lucrurile s-au schimbat în cel mai fericit mod cu putință. Cătălin s-a antrenat azi alături de Aubameyang, Ozil și compania, fiind apoi convocat la prima echipă pentru meciul de mâine cu Aston Villa. E șansa debutului pe Emirates Stadium, un vis pe care îl merită din plin! Felicitări, Cătă! 
- Cătălin Sărmășan, pe Facebook

Cătălin Cîrjan a semnat la finalul anului trecut primul său contract de profesioniști cu Arsenal Londra. Colosul din Premier League l-a adus pe mijlocașul român în vara lui 2019, acesta impresionând rapid prin evoluțiile sale bune.

Arsenal l-a adus pe Cătălin de la Viitorul Domnești, din Liga 3. Acesta este al doilea român din istoria clubului, după Vlad Dragomir (21 de ani), în prezent la Perugia.

Mai multe știri despre stranieri:

OFICIAL Costel Pantilimon a semnat cu noua echipă! Videoclip hilar de prezentare

Președintele lui Gent i-a promis sprijin total lui Bölöni: ”Laszlo, ce ai nevoie?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
radu876
radu876  •  04 Septembrie 2020, 20:14

aici știrea e aceea că ozil încă se antrenează cu prima echipă

Vezi toate comentariile (1)
Comentează