INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA - LAZIO 1-1

AS Roma - Lazio 1-1 // VIDEO Ștefan Radu providenţial » Al doilea cel mai bun lazial, nota 7 pentru derby

Articol de - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 12:57

Integralist pe Olimpico în Roma - Lazio, scor 1-1, Ștefan Radu a fost lăudat în Gazzetta dello Sport: „S-a aruncat de două ori în calea lui Džeko, salvând goluri ca şi făcute. A rezistat cu brio şi asediului final”.

Nu degeaba se gândeşte serios Mirel Rădoi să bată şi el drumul până în capitala Italiei pentru a încerca să-l convingă pe Ştefan Radu să revină la naţională. Fundaşul lazial a dovedit, încă o dată, că e cel mai constant stranier, rezistând titular în Serie A, cu prestaţii consistente. A fost cel mai bun jucător al lui Simone Inzaghi după autorul golului egalizator, Acerbi. Gazzetta dello Sport i-a dat 7 şi l-a numit providenţial: "S-a aruncat de două ori în calea lui Džeko, salvând două goluri ca şi făcute. A rezistat cu brio şi asediului final al Romei".

„Prea siguri de victorie”

„E un punct de aur câştigat care va conta la final. Eram prea siguri de victorie şi ne-au surprins. Au jucat mai bine, nu ne-au lăsat să ieşim din apărare şi să construm. Am suferit şi nu e vorba despre oboseală, dar am luptat. Este important că ţinem Roma la şapte puncte în spate, având şi un meci de recuperat. Ne batem să prindem Liga şi voi juca pentru Lazio cu toată inima. Sper să-mi închei cariera la acest club", anunţă Radu. 

„A intervenit miraculos la Džeko, construind un zid disperat, altfel ar fi fost 0-2. Radu a şi protejat foarte bine anticipând diagonalele, a blocat contraatacuri periculoase şi a făcut să se simtă experienţa în derbyuri”
Lalazioasiamonoi.it, agenţie italiană

295 de meciuria jucat Ştefan Radu în Serie, toate pentru Lazio. În total a ajuns la 367 în biancocelesto, cu 8 goluri şi 18 pase decisive

5 milioane de euroe cota actuală pe Transfermakt a fundaşului român, mai mare decât suma totală pe care a primit-o Dinamo pentru el

Citește și:

Seria de victorii a lui Lazio ia sfârșit, după un meci în care portarii au fost eroii negativi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close