INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Atenție, Chiricheș! Gripă porcină în vestiarul lui Napoli » Milik a declanșat o epidemie în lotul Poloniei!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2019 09:19

Fabián Ruiz, care a ratat meciul Spaniei, a fost diagnosticat cu virusul H1N1 și a stat trei zile internat. Iar polonezul Milik a împrăștiat gripa la „națională”, opt coechipieri de-ai lui Vlad Chiricheș de la Napoli îmbolnăvindu-se în această săptămână.

Alarmă la echipa lui Vlad Chiricheș. Vestea a dat-o cotidianul Il Mattino. După ce spaniolul Fabián Ruiz a stat trei zile în spital, pierzând debutul la „națională”, Napoli și-a prevenit toți jucătorii. Ibericul a fost infectat de virusul H1N1. Gripă porcină.

Trebuie să fiți atenți, nu subestimați nici cele mai mici simptome”, le-a transmis clubul. „Acest virus poate declanșa complicații cardiopulmonare și afectează milioane de oameni în fiecare an”, a declarat pentru Il Mattino doctorul italian Carlo Tascini.

Fabián Ruiz, care ratase și ultimul meci de campionat din aceeași cauză, nu a fost singurul. Portarul Alex Meret nu a jucat în partida formației de tineret a Italiei. Și el a fost suspect de gripă porcină.

La fel, polonezul Arkadiusz Milik. Iar de la atacant au luat alți șapte colegi de la „națională”. Inclusiv Piatek a fost bolnav. „După meciul cu Austria, am avut epidemie de gripă. Milik a fost pacientul zero”, s-a plâns selecționerul Jerzy Brzęczek.

Medicii lui Napoli se tem de o epidemie și la propria echipă. Riscul este încă mare. 

Vezi și: 

Lionel Messi, revenire de coșmar la națională după 8 luni » Alt eșec și altă accidentare!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
albalbastru72
albalbastru72  •  24 Martie 2019, 11:41

Numai timpenii scrieti.Gripa porcina nu trece de la om la om.Doar de la porc lsa porc sau de la ziarist la ziarist.

para.para
para.para  •  24 Martie 2019, 11:37

"Atenție, Chiricheș!" - ce treaba are bai gigistilor ambalatori de guvizi Chischiresul vostru fecesebist? Fiind accidentat Chichiresul e acasa in medical pana cel putin la vara.

andyschleck
andyschleck  •  24 Martie 2019, 10:57

cap de porc cu gripa porcina :))) macar asta ar fi un motiv mai bun de accidentare .. si asa mereu se da accidentat ... Teapa

Vezi toate comentariile (5)
Comentează