INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENORI

"Au acelaşi motiv pe care l-am avut şi eu" » Walter Zenga îi dă de gol pe Laurenţiu Reghecampf şi Dan Petrescu

sursă foto: alhilal.com
sursă foto: alhilal.com

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 13:24

Walter Zenga, aproape de a prelua naţionala Serbiei, a comentat exodul antrenorilor români în ţările arabe. Antrenorul italian a explicat de ce Laurenţiu Reghecampf şi Dan Petrescu au ales să plece în Arabia Saudită şi Qatar.
"O grămadă de antrenori români au fost în Golf. Este o alegere de viaţă. Dacă tu spui cuiva că Walter a ales să se ducă la naţionala Serbiei sau să meargă la un club, unii vor spune că a făcut un pas înainte, alţii că a făcut un pas înapoi. E o alegere personală.

E clar că cei care se duc acolo se duc din acelaşi motiv pentru care m-am dus eu în 2007: banii! Banii, banii, banii! Putem vorbi despre diferenţe, despre fotbalul de acolo, dar nu... Banii!”, a declarat Zenga pentru Digi Sport.

Walter Zenga are experienţă în ţările arabe: a antrenat Al Ain, Al Nasr şi Al Jazira.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
vasglo
vasglo  •  08 Iulie 2014, 15:07

Cum bai pseudojurnalistii lu' peshte, abia acum v-ati dat si voi seama de ce a plecat Reghe de la Steaua?? A trebuit sa vina italianul asta sa va zica ca pentru un contract de 2, 5 milioane pe an, plus premii si bonificatii de performanta, uiti de "fratele mai mare" si te duci cu gura cascata si balele curgand....:))))

butters
butters  •  08 Iulie 2014, 15:06
Postat de helraza pe 08 Iulie 2014, 14:20

SENZATIONAL, INCREDIBIL!!!!1

Soc si groaza.... Soc! Zenga aruncă bomba!

brancusi
brancusi  •  08 Iulie 2014, 15:04

Bai jenant scribalau ghesepist,nu poti da pe cineva in vileag pentru ce stie toata lumea,topitule!Zenga este doar un tip deschis si relaxat care a avut doar curajul sa si recunoasca public asta.Duce-v-ati cu Mutu in India,incapabililor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează