INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA / FIORENTINA - AC MILAN 0-1

Bară!

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2008 00:00

Mutu i-a ameţit pe Nesta şi Oddo, dar n-a înscris. Mingea a izbit stîlpul. În schimb, Pato a lovit decisiv

Mutu, Mutu, Mutu! La Fiorentina, doar decarul nostru joacă. El centrează, el dă cu capul. Aseară însă, deşi s-a luptat singur cu "diavolii", n-a mai punctat. Şi, cînd nu înscrie Mutu, Viola nu e întotdeauna fericită. Ca după acest 0-1 acasă în faţa lui Milan. Iar Adi rămîne cu 13 reuşite în Serie A. Trezeguet are 15, Ibrahimovici 14.
După ce Pasqual a tras cu sete în bara propriei porţi, speriat de lobul sublim al lui Gilardino, Mutu şi-a intrat în rol. L-a împins pe Oddo, cap, direct în braţele lui Kalac. Apoi, exact în minutul 15, dublă ocazie. Nesta e lîngă el, dar nu-l poate împiedica să lovească mingea cu capul, bară. Recentrare, balonul revine la Mutu, iarăşi cap, Kalac plonjează şi reţine.
La reluare, Mutu i-a arătat lui Nesta cît e de periculos. Italianul s-a agăţat de el ca să nu-l piardă. Fault, fază fixă, şut Mutu, deviere Nesta, cu umărul. Şi a mai avut "tricolorul" un moment bun. Voleu cu stîngul din unghi. Kalac a respins în corner.


Cînd toţi credeau în egal, Kaka i-a centrat lui Pato, puştiul brazilian s-a distrat cu fundaşii gazdelor şi a marcat. Pentru 0-1. Definitiv.

FIORENTINA - MILAN 0-1 (Pato 77)
FIORENTINA: Frey - Ujfalusi, Kroldrup, Gamberini, Pasqual - Jorgensen (81 Gobbi), Kuzmanovici, Montolivo (77 Vieri), Santana - Pazzini, Mutu. Antr. C. Prandelli
MILAN: Kalac - Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini - Brocchi (72 Emerson), Pirlo, Ambrosini - Seedorf (65 Pato), Kaka (81 Favalli) - Gilardino. Antr. C. Ancelotti
A arbitrat Mario Saccani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
 •  04 Februarie 2008, 19:30

bun mutu forza arges

 •  04 Februarie 2008, 13:48

Am nimerit total intamplator pe acest site,dar a fost o experienta utila pentru cunoasterea fanilor de fotbal din Romania. Pai daca cei mai "elevati" dintre ei ,care acceseaza internetul,intr-o tara unde sunt destul de putini care pot sa o faca, au acest mod de gandire si de exprimare,ce pretentii sa avem de la trogloditii analfabeti alcoolici sau drogati care se manifesta salbatic la stadion? Tritetea este ca numarul lor este in crestere si educatia este din ce in ce mai slaba,caci nici nu mai are cine sa o faca!O sa ajungem sa fim dati afara din UE!

 •  04 Februarie 2008, 13:08

dejay tu ce meci ai vazut?n-ai vazut ca l-a calcat pe glezna fundasul fiorentinei?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează