INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

Basarab Panduru a numit singurul român care ar face față într-un campionat de top: „El are clasă. Ar putea face pasul”

Basarab Panduru (52 de ani), fostul internațional, este de părere că Dennis Man (24 de ani), extrema Parmei, ar putea juca la un nivel superior față de Serie B.
Basarab Panduru (52 de ani), fostul internațional, este de părere că Dennis Man (24 de ani), extrema Parmei, ar putea juca la un nivel superior față de Serie B.

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 21:00 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 21:55

Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional, este de părere că Dennis Man (24 de ani), extrema Parmei, ar putea juca la un nivel superior celui din Serie B.

Fostul mijlocaș al Stelei este de părere că Dennis Man este singurul jucător român din Serie B care ar putea juca în Serie A.

Nu îi dă nicio șansă lui Alexi Pitu în Franța: „Îl vor mânca de viu. În academia lui Bordeaux sunt 10 mai buni ca el”
BORDEAUX
Nu îi dă nicio șansă lui Alexi Pitu în Franța: „Îl vor mânca de viu. În academia lui Bordeaux sunt 10 mai buni ca el”

Basarab Panduru: „Man are clasă”

„Singurul român care ar putea să facă pasul din liga a doua e Dennis Man. Pușcaș nu a demonstrat niciodată. Man are clasă. Mereu am spus. El când ajunge în careul de 16 metri, de pe partea dreaptă, mi se pare că poate face orice, poate trage la lung, poate dribla, pasa. 

Rațiu mi-a plăcut, mă mir că nu pleacă din liga a doua (n.r. - de la Huesca, echipă din La Liga 2)”, a declarat Basarab Panduru la emisiunea Sport Center, moderată de Dan Udrea la Orange Sport.

Basarab Panduru: „Pitu a plecat la Bordeaux ca să aibă de unde să se întoarcă”

Discuția a plecat de la transferul lui Alexi Pitu de la Farul la Bordeaux. Basarab Panduru e de părere că internaționalul de tineret nu poate face față în liga a doua franceză, din cauza lipsei de viteză.

„Am fost surprins de sumă (n.r. - două milioane de euro). Dacă pe Petrila cere CFR 4 milioane de euro, mă gândeam că și Pitu tot pe acolo ar fi. Dar mi se par bani mulți. În liga secundă ar părea că îi e locul. Dar Franța nu cred că e locul potrivit pentru români. Acolo sunt numai jucători de 2 metri, puternici, mai puțin tehnici. 

Nu văd cum poate face față. Pitu are niște calități, e și foarte tânăr. Sigur, suma este bună, dar mi se pare că s-a dus acolo ca să aibă de unde să se întoarcă”, a mai spus Panduru.

VIDEO. Alexi Pitu merge la Bordeaux pentru vizita medicală: „E o echipă de tradiție. Sunt pregătit”

Citește și:  

Ionuț Radu a fost prezentat la noua echipă + Primele cuvinte ale românului

Secretul din spatele formei lui Pușcaș la Genoa: „Gilardino m-a rugat să fac asta”

Playtech: Concurenta de la Survivor care a făcut AMOR chiar la TV! Telespectatorii nu se aşteptau la asta


Comentarii (22)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  26 Ianuarie 2023, 19:19

Marele antrenor fcsb-ist, ce să zică? Adică sărmanul ăla nu joacă nici în liga a 2-a și Pandi spune că face față la echipe de top european.

danglumetu
danglumetu  •  26 Ianuarie 2023, 19:13

oare, e posibil ca anumite transferuri, aparent surprinzatoare, sa fie facute doar pentru reglarea unor conturi si comisioane, fara ca fotbalistii sa constientizeze asta???

ParaschivTacutul
ParaschivTacutul  •  26 Ianuarie 2023, 15:57

Panduru este pentru noi ... Dumitru Dragomir II :)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează