INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

Secretul din spatele formei lui Pușcaș la Genoa: „Gilardino m-a rugat să fac asta”

George Pușcaș/ foto: Imago Images
George Pușcaș/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 20:25 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 20:58

George Pușcaș (26 de ani), atacantul de la Genoa, a dezvăluit secretul formei sale bune din ultimul timp.

Internaționalul român a marcat în victoria din weekend cu Benevento, scor 2-1. Pușcaș a punctat chiar la ultima fază, cu o lovitură de cap. A fost al 3-lea gol al atacantului în ultimele 6 meciuri jucate.

Ionuț Radu a fost prezentat la noua echipă + Primele cuvinte ale românului
FRANȚA
Ionuț Radu a fost prezentat la noua echipă + Primele cuvinte ale românului

Pușcaș: „Gilardino m-a rugat să fac ce știu”

Numirea lui Alberto Gilardino pe banca celor de la Genoa i-a schimbat sezonul lui Pușcaș, care nu trecea prin cea mai bună formă. În cele 6 meciuri sub comanda antrenorului italian, George a marcat 3 goluri. Românul consideră că totul se datorează lui Gilardino, care i-a acordat încrederea de care avea nevoie și l-a ajutat cu sfaturi. Până la sosirea actualului antrenor, atacantul nu marcase în acest sezon de Serie B.

„În sfârșit am început să joc. Am avut șansa să arăt care sunt calitățile mele, datorită faptului că am primit continuitate. Antrenorul m-a rugat să fac ceea ce știu, să rămân în zona porții adverse și să profit de oportunitățile care pot apărea. Și să rămân calm. 

Am simțit o mare încredere din partea lui, mi-a dat imboldul potrivit”, a declarat George Pușcaș pentru Il Secolo XIX, citat de tuttomercato.

Alberto Gilardino, fost atacant la AC Milan, Fiorentina și naționala Italiei, este antrenor la Genoa de pe 6 decembrie 2022.

George Pușcaș, lăudat în Italia după golul cu Benevento

George a fost lăudat la unison de presa din Italia pentru golul victoriei cu Beenevento. „Pușcaș a adus victoria cu un gol la ultima fază, marcat cu o lovitură de cap de atacant veritabil”, a punctat Gazzetta dello Sport.

Tuttomercato i-a acordat nota 7, la fel ca antrenorului Alberto Gilardino: „Când meciul părea să se îndrepte spre o remiză, Pușcaș a transformat o centrare de la Sabelli în golul care le-a adus celor de la Genoa trei puncte prețioase”.

VIDEO. Rezumat Benevento - Genoa 1-2. Pușcaș a marcat golul victorie la ultima fază

Citește și: 

Nu îi dă nicio șansă lui Alexi Pitu în Franța: „Îl vor mânca de viu. În academia lui Bordeaux sunt 10 mai buni ca el”

Complice la dezastru! Tătărușanu, desființat de presă: „Nu este un portar pentru ambițiile Milanului”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  25 Ianuarie 2023, 21:51

Daca George e in forma, Impuscam si noi calificarea la Iurupene! ))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează