INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Bătaie în vestiarul lui Ladislau Boloni » Antwerp a făcut însă record de transferuri: a adus doi fotbaliști din Premier League

Articol de - Publicat marti, 03 septembrie 2019 11:33

Numai în ultima zi de mercato, Antwerp a luat 4 jucători (11 în total), doi internaționali din Premier League: Defour (Burnley) și Hoedt (Southampton). În week-end, Lamkel Zé și Bolat au fost scoși din lot Boloni după ce s-au bătut în vestiar.

Într-o vară, Bölöni a luat o echipă întreagă la Antwerp. 11 jucători, patru chiar în ultima zi. Și nume importante. După aripa Kevin Mirallas (31 de ani), transferat săptămâna trecută de la Everton, a mai adus luni doi jucători din Premier League: alt internațional belgian, mijlocașul central Steven Defour (31, Burnley), alături de care Loți a cucerit ultimul titlu al lui Standard, în 2009, și stoperul olandez Wesley Hoedt (25, ex-Lazio), împrumutat un sezon de la Lazio. Plus atacanții Benson (22) și Zinho Gano (25), de la Genk. 

S-a opus plecării căpitanului 

Pe hârtie, Bölöni are formație de titlu", a comentat cotidianul local Gazet van Antwerpen. Mai ales că și-a păstrat și căpitanul. Faris Haroun se înțelesese cu Gent, trecuse și vizita medicală, dar antrenorul s-a opus: „Este jucătorul care poartă identitatea acestui club. Nu vreau să plece”. Și acesta s-a întors. 

Bătaie în vestiar 

Nu e totul perfect la flamanzi. Sâmbătă, după ultimul antrenament înaintea meciului cu Waregem (0-2), portarul Sinan Bolat, unul dintre liderii lui Antwerp, i-a reproșat camerunezului Lamkel Zé cartonașul roșu primit cu Alkmaar și spiritele s-au aprins imediat. Cei doi s-au bătut în vestiar. Bölöni a aflat și i-a scos din lot. Bolat, doar cu Waregem. Zé, poate mai mult. Nu e prima oară când atacant își lovește un coechipier. Sezonul trecut, i-a învinețit ochiul lui Van Damme la antrenament. Și tânărul atacant a fost trimis la formația secundă în vară, după ce a întârziat la reunirea lotului. Acum, riscă să fie pedepsit și mai aspru. 
 

ANTWERP: Bolat - Buta, Arslanagici, Hoedt, Juklerod - Haroun, Defour- Mirralas, Refaelov, Benson- Mbokani 

*jucătorii subliniați au fost aduși în vară

„Mă bucur că voi lucra din nou cu Bölöni. Cu el am făcut cel mai bun sezon al meu. Sper să ating din nou acel nivel” 
- Steven Defour, mijlocaș Antwerp 

Și-a pierdut decarul 

Bölöni a rămas fără Geoffry Hairemans, numărul 10 în acest sezon. „Geoff e un băiat care sigur ar merita să joace mai mult și poate că uneori am greșit față de el. Îl văd cum suferă că nu îl las să evolueze. Suferința lui mă rănește... Știu că, indiferent ce alegeri voi face, el va fi mereu bun și nu va reacționa niciodată”, spunea antrenorul la startul campionatului. Și a început cu el stagiunea. Dar Hairemans a ales să plece acum la Mechelen. A semnat luni, în ultima zi de mercato. 

VEZI ȘI:

FCSB / Helmuth Duckadam, surprins de transferul lui Cristi Manea: „Nu credeam că putem lua un jucător fost la CFR”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează