INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN - FIORENTINA

Beckham va debuta pe ”San Siro” împotriva lui Mutu

Articol de - Publicat vineri, 26 decembrie 2008 00:00

Noul jucător al lui AC Milan, David Beckham, împrumutat de la LA Galaxy, va debuta în faţa rossonerilor într-un meci contra Fiorentinei lui Adrian Mutu.

Proaspătul cîştigător al titlului de ”Fotbalistul român al anului 2008” acordat de Gazeta Sporturilor, Adrian Mutu, va avea ocazia să îl înfrunte pentru prima dată pe starul britanic. Deşi a jucat o perioadă şi în Premier League, Mutu a sosit la Chelsea în vara lui 2003, momennt în care Beckham semna cu ”galacticii” de la Real Madrid.

Duelul dintre cei doi, AC Milan - Fiorentina, va avea loc pe 17 ianuarie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  26 Decembrie 2008, 15:00

Pt mihaita: bai tata ce ai atat cu mutu. e un terminat tot ce stie si a stiut vreodata e sa traga pe nas. e o petarda de jucator, are mintea unei petarde si baiatul ala chiar avea dreptate. m-am saturat sa tot citesc despre mutu, adelina si chivu de parca ma intereseaza cand se duc aia la wc sa se "elibereze de deseuri". si apropo uita-te la un meci de-al fiorentinei sa vezi ce comentatori terminati avem: mutu la balon, mutu centreaza tot mutu da cu capul si mutu salveaza de pe linia p

 •  26 Decembrie 2008, 14:46

pentru retardul ala de la steaua , care scrie mutu ....esti dus cu pluta .....va urez la toti stelitii ...sarbatori fericitein divizia B ...sa luati valiza si bricheta si o canistra de benzina sa va dati foc !!!!!

 •  26 Decembrie 2008, 13:47

bet-mania.net analize meciuri, pronosticuri, predictii, biletul zilei, rezultate, livescore si multe altele!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează