INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

Bogdan Racovițan, gol în Supercupa Poloniei! Rakow a cucerit trofeul în fața campioanei Lech Poznan

FOTO: Facebook @RakowCzestochowa
FOTO: Facebook @RakowCzestochowa

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2022 02:42 / Actualizat duminica, 10 iulie 2022 09:47

Fundașul central Bogdan Racovițan (22 de ani) a marcat un gol pentru Rakow în victoria 2-0 contra lui Lech Poznan, din Supercupa Poloniei. 

Bogdan Racovițan a lipsit în finalul stagiunii trecute din cauza unei accidentări. Fundașul transferat de la FC Botoșani s-a recuperat complet, a fost om de bază în meciurile de pregătire, iar antrenorul Marek Papszun a mizat pe el din primul minut în Supercupa Poloniei. 

A semnat și Vlad Chiricheș » Transfer definitiv la o nou-promovată: „Vreau să aduc aici experiența mea”
ITALIA
A semnat și Vlad Chiricheș » Transfer definitiv la o nou-promovată: „Vreau să aduc aici experiența mea”

Bogdan Racovițan, gol în Supercupa Poloniei

Racovițan a evoluat fundaș central într-o linie de trei și nu a dezamăgit. A avut o prestație sigură din punct de vedere defensiv, reușind și să marcheze. A fost golul de 1-0, semnat în minutul 43 cu un șut puternic de la marginea careului de 6 metri. Cealaltă reușită i-a aparținut polonezului Mateusz Wdowiak, în minutul 51. 

Bogdan Racovițan, gol în Supercupa Poloniei! Rakow a cucerit trofeul în fața campioanei Lech Poznan

Racovițan a fost integralist la Rakow, în timp ce Deian Sorescu (24 de ani) a fost rezervă neutilizată. 

Pentru câștigătoarea Cupei Poloniei din sezonul trecut urmează debutul în preliminariile Conference League. Primul adversar este Astana, din Kazahstan. 

Bogdan Racovițan a ajuns la Rakow în ianuarie 2022, însă a apucat să joace numai 3 meciuri sezonul trecut din cauza unei accidentări. Născut la Dijon, unde a evoluat la juniorii echipei locale, fundașul a petrecut numai un an în România, la Botoșani, înainte să plece în Polonia. A bifat 3 meciuri și un gol pentru naționala U21 a României.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Revenirea lui Ianis Hagi se amână cu câteva luni: „Accidentarea lui este complicată”

Se face transferul la Genoa! Radu Drăgușin, convins să accepte schimbul dorit de Juventus

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
Hcm27
Hcm27  •  11 Iulie 2022, 11:30

Poate de aceasta data,cei de la GSP care monitorizează comentariile,nu "mai uita"sa le publice.Asa ca Nea Edy incearaca-l pe băiatul asta lingă Burca sau RUS în astea doua meciuri din Liga Națiunilor.Ca și asa mai mult de locul 3 în grupe nu poți obține.Si adu-l și pe băiatul ala din Franta din divizia B,în locul lui Manea.Pe Racoviță în locul lui Chiri și dacă nu vrei sa renunti la el,joaca cu Chiri la m8jloc,la închidere.Ei sint viitorul României,dacă mai poate exista asa ceva.Daca nu ști sa faci selecții,întreabă,ca nu e o rușine,dar nu pe Nea Mihai ca asta te învață prost.Si dacă tot ai primit credit în continuare de la șefii afoni de la FRF,întreabă pe Loti,pe Piti,chiar și pe Radoi pe cine sa selecționeri.Fa ceva,schimba,încearcă cu alții,poate reușești sa faci,dacă nu o echipa națională de talia celei lui Hagi,măcar pe acolo pe aproape.Bafta,îți doresc

gregoryhf
gregoryhf  •  10 Iulie 2022, 13:10

eu tot nu inteleg cum de au dat polonezi asa de mult aka 500 de mii de euro pe sorescu. nu meritau banii astia. singura stire buna este faptul ca pe sorescu dinamo avea o oferta de aproape un milion de euro in vara lui 2021,iar zavaleanu a refuzat oferta aia ca sa prinda el acel comision de 6% pe care il lua daca il vindea in iarna pe sorescu. asa au incasat jumatate pe el,dar oricum mult prea mult. 500 de mii este prea mult pentru dinamo,bine ca banii aia s-au dus in buzunarul lui zavaleanu,muresan,elias tararache and co.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează