INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Se face transferul la Genoa! Radu Drăgușin, convins să accepte schimbul dorit de Juventus

Radu Drăgușin o părăsește pe Juventus
Radu Drăgușin o părăsește pe Juventus

Articol de - Publicat sambata, 09 iulie 2022 15:30 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 16:00

Revenit din vacanță, Radu Drăgușin (20 de ani) pare să fi renunțat în a se opune mutării în Serie B. Săptămâna viitoare, el ar trebui să facă vizita medicală și să semneze cu Genoa, care va primi și 4 milioane de euro pentru transferul lui Andrea Cambiaso.

Radu Drăgușin s-a lăsat greu înduplecat să accepte o „retrogradare” în Serie B. A tot amânat să dea un răspuns ferm la propunerea de a fi inclus în transferul lui Andrea Cambiaso, de la Genoa

O zi părea că este de acord, iar în următoarea se răzgândea, dând peste cap planurile lui Juventus, care a trebuit să mute luni vizita medicală a fundașului italian. 

Nici mesajul transmis din Los Angeles de Chiellini nu l-a convins întrutotul, nici agentul său nu era împăcat cu alegerea bianconerilor și dorea o mutare în Serie A, după împrumuturile la Sampdoria și Salernitana.

Ziariștii de la Sky Sport au anunțat azi că „afacerea Drăgușin s-a deblocat” și au precizat că jucătorul, abia revenit din vacanță, și-ar fi dat acceptul să meargă la Genoa. 

Asta după ce în ultimele zile, Juventus a început să pregătească alternative de schimb: albanezul Giacomo Vrioni, întors după împrumutul la WSG Tirol, sau italianul Nicolò Fagioli, agreat și de Genoa, dar de care antrenorul Allegri n-ar prea vrea să se despartă. 

Sau lua în calcul să încheie transferul lui Cambiaso fără contrapartidă tehnică, plătind 10 milioane de euro.

Dacă nu mai apar surprize, săptămâna viitoare Radu se va deplasa la Genova pentru a pune la punct detaliile contractului și a efectua vizita medicală.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Revenirea lui Ianis Hagi se amână cu câteva luni: „Accidentarea lui este complicată”

Schimbul verii în Europa! » Ce i-a oferit Barcelona lui Chelsea pentru doi fundași spanioli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează