INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Presa i-a apreciat evoluția, dar fanii l-au făcut praf pe Tătărușanu! Toate reacțiile după Bologna - Milan: „Lăsați poarta goală, n-ar fi vreo diferență”

Tătărușanu intervine în fața lui Arnautovic în Bologna - AC Milan 2-4 // foto: Guliver/gettyimages
Tătărușanu intervine în fața lui Arnautovic în Bologna - AC Milan 2-4 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 09:27 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 10:32

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a fost integralist în meciul dintre Bologna și AC Milan, scor 2-4. Portarul român a fost titular pentru a 3-a oară la rând după accidentarea lui Mike Maignan.

La 0-2, Tătărușanu a încasat două goluri în doar 3 minute. În minutul 49, Zlatan Ibrahimovic a trimis mingea în propria poartă cu o deviere nefericită la care românul nu a putut interveni. Trei minute mai târziu, Musa Barrow a egalat pentru gazde, care se aflau în inferioritate numerică.

Servit de Soriano cu o pasă excelentă, pe poziție viitoare, Barrow a profitat de ezitarea lui Tătărușanu, care a ieșit nu foarte convins în întâmpinarea sa, și a trimis pe lângă goalkeeperul român.

Notele primite de Ciprian Tătărușanu după Bologna - AC Milan 2-4

Tătărușanu a reușit, totuși, să aibă 3 parade și să paseze precis de 10 ori, din doar 11 încercări.

Pentru prestația din meciul de sâmbătă seara, Tătărușanu a primit nota 6 din partea cotidianului Corriere della Sera. Un calificativ în nota generală a echipei, doar Ballo-Toure (6,5), Bennacer (7) și Leao (6,5) primind mai mult.

În schimb, publicația locală MilanLive i-a acordat nota 6,5: „Nesigur în prima repriză la un corner al adversarilor, s-a revanșat cu o decizie excelentă la ocazia lui Arnautovic. În a doua repriză s-a descurcat foarte bine împotriva fostului om al lui Inter (n.r. - Arnautovic), refuzându-i golul de 3-2”.

Șase este nota primită de Tătărușanu și de la Calciomercato: „A început meciul cu o ieșire nesigură care a semănat groază în apărare. S-a revanșat cu două intervenții excelente la Arnautovic și nu a fost de vină la golurile Bolognei”.

Ciprian Tătărușanu, criticat de fanii lui AC Milan

Deși presa din Cizmă a apreciat prestația lui Tătărușanu, fanii rossoneri nu au fost deloc impresionați de portarul român. Ei au lăsat mai multe comentarii critice pe rețelele de socializare:

  • „Al doilea gol a demonstrat cât de important este Maignan”;
  • „Bunica mea e mai bună decât Tătă. El poate apăra doar șuturile care vin pe direcția lui”;
  • „Pare un copil la primul său meci. Se panichează, nu face nimic la cornere. Donnarumma se folosea foarte bine de înălțimea lui, Maignan era 110% încrezător, iar acum trebuie să-l privesc pe Lord Tătă până anul viitor? La naiba!”;
  • „Tătă e un băț nefolositor în poartă”;
  • „Lăsați poarta goală... n-ar fi nicio diferență”

Rezumatul VIDEO al meciului Bologna - AC Milan 2-4

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Fierbe Europa! 8 derby-uri de foc duminică » Programul, televizările + cele mai tari cote la pariuri

Antrenorul lui Marseille dezvăluie cum îl va bloca pe Messi în derby-ul Franței: „Trebuie să ne asigurăm că stă departe de poarta noastră!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
10156568321649937
Marius Caseanu  •  24 Octombrie 2021, 22:59

Corect! E portar de linia portii. La varsta asta si habar nu are sa iasa din poarta. Nici la duelurile aeriene, nici la interventii cu piciorul, ca acum la al doilea gol, Total vina lui Tata! Imi place chestia aia cu "bat nefolositor"!

853246084756615
Marcel Popa  •  24 Octombrie 2021, 12:48

La ieșiri întotdeauna a fost aerian.

171875491077582
Costel Chelaru  •  24 Octombrie 2021, 12:31

Esanu ii seamana mult..si fizic si ca portar. Presa la facut mare pe Tatarusanu. I-au trebuit ani de zile la Steaua ca sa apere cat de cat decent

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close