INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Antrenorul lui Marseille dezvăluie cum îl va bloca pe Messi în derby-ul Franței: „Trebuie să ne asigurăm că stă departe de poarta noastră!”

Jorge Sampaoli
Foto: Imago
Jorge Sampaoli Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 15:44 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 16:06

Leo Messi va juca duminică împotriva lui Marseille în primul derby al Franței de când a ajuns la PSG. Argentinianul nu a reușit încă să înscrie în campionat, iar Jorge Sampaoli, antrenorul lui OM, știe ce trebuie să facă echipa sa pentru a-l bloca pe starul Parisului.

  • Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:45, în direct pe Digi2 și Look Sport2

Fost antrenor al lui Messi la naționala Argentinei, Sampaoli consideră că are „rețeta câștigătoare” gata să-l anihileze pe „Purice”.

„Am jucat contra lui Messi, l-am și antrenat. Știm că este cel mai bun jucător din lume, așa că este foarte dificil să-l poți controla. Cel mai important lucru va fi să le oferim cât mai puține șanse de a-și arăta calitățile individuale. 

Trebuie să ne asigurăm că Leo Messi este departe de poarta noastră. Dacă se va afla în apropierea ei, știm că este capabil să pună foarte mult pericol. Cel mai bun mod de a opri un astfel de jucător este să controlezi tu jocul”, a declarat Sampaoli potrivit PSG Talks.

Marseille - PSG: derby dezechilibrat în Ligue 1

PSG a reușit o campanie de transferuri impecabilă în această vară, iar în campionat acest lucru s-a transformat într-o serie de victorii, întreruptă doar de sincopa cu Rennes, scor 0-2. În rest, trupa lui Mauricio Pochettino are nouă victorii în 10 meciuri și o ofensivă beton, cu 24 de goluri marcate.

De partea cealaltă, cu un meci mai puțin disputat, ca urmare a scandalului de la jocul cu Nice, Marseille e pe locul 3, cu zece puncte mai puțin decât adversara de duminică, însă mult mai montată să obțină o victorie.

Sergio Aguero, dorit de Messi la PSG

Există zvonuri conform cărora ar exista relații tensionate între el și Lionel Messi. Se presupune că din cauza acestor tensiuni, fostul atacant al lui Inter nu a mai fost chemat la naționala Argentinei, iar acum ar urma să plece și de la PSG.

În urma insistențelor lui Messi, PSG vrea să scape de Mauro Icardi, iar în schimbul lui, clubul parizian își propune să-l aducă pe Sergio Aguero, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Leo, conform Mirror.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Veste excelentă pentru Jurgen Klopp înainte de derby-ul cu United » Salah: „Mi-aș dori să-mi închei cariera la Liverpool”

Toleranță zero! Suspendat de Lazio, din cauza unui salut nazist

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează