INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CREMONESE

Chiricheș, ghinionist: și-a dat autogol la primul meci după 4 luni » Ce scriu italienii despre prestația lui

Vlad Chiricheș (33 de ani), fundașul lui Cremonese, ș-a dat autogol în meciul cu Bologna din Serie A, scor 1-1/ foto: Guliver/GettyImages
Vlad Chiricheș (33 de ani), fundașul lui Cremonese, ș-a dat autogol în meciul cu Bologna din Serie A, scor 1-1/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 21:25 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 23:17

Vlad Chiricheș (33 de ani), fundașul lui Cremonese, și-a dat autogol în meciul cu Bologna din Serie A, scor 1-1.

Chrircheș a revenit pe teren după 4 luni de absență, din cauza unei accidentări. A fost titular cu Bologna, însă a fost lovit de ghinion în minutul 56.

„Bomba” zilei vine din Spania: „Se pare că Messi nu rămâne la PSG. Are alte planuri”
PSG
„Bomba” zilei vine din Spania: „Se pare că Messi nu rămâne la PSG. Are alte planuri”

Vlad Chiricheș și-a dat autogol în Bologna - Cremonese

Chiricheș a restabilit egalitatea pe tabelă cu un gol în propria poartă, în minutul 56. Un fundaș a respins o minge care l-a lovit pe Vlad. Căpitanul naționalei României nu a putut controla balonul, care l-a lovit și a intrat în poarta lui Cremonese. În prima repriză, stoperul luase și un cartonaș galben, în minutul 24.

Echipa românului deschisese scorul în minutul 50, prin Okereke, care a transformat un penalty. Chiricheș nu mai jucase din septembrie, de la un meci cu Lazio, scor 0-4. Atunci s-a accidentat în minutul 28.

Transferat la Cremonese în vara lui 2022, Chiricheș a jucat doar 6 meciuri în Serie A pentru echipa la care e legitimat și Ionuț Radu. Vlad are un meci și în Cupa Italiei. Nu a reușit să marcheze sau să paseze decisiv pentru Cremonese

Chiricheș e lăudat de italieni, în ciuda autogolului

Deși și-a dat autogol, evoluția lui a fost apreciată de Tutto Mercato, care l-a notat cu 6.5. A fost a doua notă de la Cremonese, după portarul Carnesecchi, care a luat 7.

„Revine ca titular și îi ia ceva timp să intre în joc, dar apoi are câteva intervenții foarte importante, în ciuda unui cartonaș galben care îi atârnă deasupra capului încă de la început. Ghinionist la autogol”, au scris italienii.

Citește și:

Antrenor demis în Premier League » Cine va conduce echipa la derby-ul cu liderul Arsenal

Răzvan Lucescu mătură cu Panathinaikos și acuză: „Alții controlează sistemul de 25 de ani”. Jurnaliștii din Grecia îl laudă: „Părintele psihologiei în fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
Sharapov
Sharapov  •  24 Ianuarie 2023, 01:37

La 34 de ani arata ca la 84 !!! Are de DOUA ORI MAI MULTE AUTOGOLURI MARCATE decat goluri !!! Caz UNIC in istoria fotbalului !!! Dar este CAPITANUL NATIONALEI romaniei, proaspat RETROGRADATA IN LUMEA A TREIA A FOTBALULUI EUROPEAN !!!

Sharapov
Sharapov  •  24 Ianuarie 2023, 01:34

Aceasta NULITATE ABSOLUTA fecesebesista, numita ***, este capitanul nationalei romaniei ... nationala care a ajuns in LUMEA A TREIA A FOTBALULUI EUROPEAN !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romanbun
romanbun  •  23 Ianuarie 2023, 23:43

Vesnicul gafeur, capitanul echipei nationale …

Vezi toate comentariile (7)
Comentează