STRANIERI  ·  BOLOGNA - LAZIO 2-2

BOLOGNA - LAZIO 2-2 // Presa din Italia n-a trecut peste ezitările lui Ștefan Radu în remiza de la Bologna: „A avut acest defect”

Articol de — Duminica, 06 Octombrie

Lazio, adversara lui CFR Cluj din grupele Europa League a suferit la Bologna (2-2), într-un meci cu doi eliminați, Medel, respectiv Lucas Leiva. 

Defensiva, cu Ștefan Radu integralist, a fost vulnerabilă, noroc cu Immobile, care a egalat de două ori. 

"A început reactiv și foarte concentrat, însă apoi a avut defectul de a sta prea în spate față de colegi, ținându-l în joc pe Palacio, la al doilea gol", l-a caracterizat pe Radu (nota 5,5) agenția lalaziosiamonoi. În final, Correa a executat un penalty în bara transversală. 

Tifosii laziali s-au înfrățit cu cei rossoblu, s-au rugat și i-au dedicat mesaje emoționante antrenorului Mihajlovic, revenit pe banca gazdelor după un nou ciclu de citostatice. 

Vezi și: 

GAZIANTEP - BAȘAKȘEHIR // VIDEO Oficial, e unic în Turcia! Gest de neînțeles făcut azi de Marius Șumudică după 75 de secunde din meci 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1