INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Ladislau Boloni continuă atacul la arbitru: „Actorul nu și-a învățat textul și a ucis spectacolul”

Boloni, foc și pară pe arbitrajul meciului cu Guingamp // Foto: Imago
Boloni, foc și pară pe arbitrajul meciului cu Guingamp // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 12:51 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 13:41

Ladislau Boloni, 69 de ani, antrenorul lui Metz, a protestat încă o dată împotriva „centralului” Pierre Gaillouste, care i-a eliminat patru jucători etapa trecută, la 3-6 cu Guingamp.

Încă se gândește la nebunia de luni, Loți! Acel 3-6 cu Guingamp, acasă, după 3-1 în primul sfert de oră. Și Metz a avut patru jucători eliminați. Trei în timpul partidei, Kouyaté, Oukidja și Jean Jacques, al patrulea pentru proteste, după ultimul fluier, Niane. Dacă nu-l punem pe team managerul Lejeune. Antrenorul a scăpat ușor doar cu "galben". 

Ladislau Boloni: „El habar n-avea!”

Bölöni l-a criticat pe arbitrul Pierre Gaillouste și la conferința de presă de joi, ce precede următoarea confruntare. Mâine, contra Bastiei, în Corsica. „Nu prea pot spune că a fost meci ce am văzut luni. Actorul principal nu și-a învățat textul. Când un actor urcă pe scenă, trebuie să știe cuvintele, replicile, mișcările... El habar n-avea! A ucis spectacolul. Iată ce s-a întâmplat!”, a redat tehnicianul povestea eșecului cu Guingamp, în stilul său special. 

Excluderea portarului Oukidja a stricat meciul, a falsificat rezultatul și poate avea multe alte consecințe. Un domn care a ajuns absolut întâmplător pe un teren de fotbal

- Laszlo Bölöni, antrenor Metz

Pedepse grele contra celor de la Metz

Suspendările Comisiei de Disciplină a Ligii n-au întârziat împotriva „Les Grenats”. 

  • Danley Jean Jacques (mijlocaș): 4 etape out! 
  • Kiki Kouyaté (fundaș central): 3. 
  • Ibrahima Niane (atacant): 2. 
  • Alexandre Oukidja (portar): 1. 

Loți a rămas siderat. „Pedeapsa în cazul Oukidja n-o înțeleg deloc. Când un fotbalist experimentat ia trei meciuri de suspendare și, de-abia revenit, e eliminat din nou, atunci trebuie sancționat drastic. Corect? Cinci partide! Dar primește una singură, deși e recidivist. Nu pricep... N-are logică”, s-a aprins antrenorul. 

După care a continuat: „Nu găsesc decât o explicație: el n-a făcut nimic! De altfel, imaginile au dovedit că n-a făcut nimic. Însă e nevoie de o explicație pentru acest actor care nu și-a învățat rolul. Nu, nu înțeleg”. 

Ladislau Boloni: „De ce arbitrul a scris minciuni în raport?” 

Nu i-a plăcut nici motivația „centralului” pentru eliminarea lui Kouyaté: „Am citit raportul acelui domn. A scris că jucătorul s-a apropiat la cinci centimetri de el, țintindu-l cu degetul și amenințându-l. Pe imagini, am văzut că nu era la cinci centimetri și nici nu l-a amenințat pe arbitru. De ce a scris minciuni în raport?” 

Am discutat despre subiectul cartonașelor cu jucătorii mei. În afara acestei partide, cu Guingamp, am luat oricum prea multe cartonașe. E adevărul

- Laszlo Bölöni, antrenor Metz

Citește și alte știri despre stranieri:

Ștefan Radu de 4 în umilința cu Midtjylland! » Se simt cei 36 de ani: „A ieșit la suprafață rugina”

Mircea Lucescu, după a 6-a înfrângere în ultimele 7 meciuri: „Chiar m-am gândit să plec de la Dinamo Kiev”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează