INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

RANGERS. Un campion european sare în apărarea lui Ianis Hagi: „Și eu am trecut prin asta”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 18 august 2020 15:32 / Actualizat marti, 18 august 2020 16:14

Brian Laudrup, campion european cu naționala daneză în 1992 și un nume important la Rangers, cere „răbdare pentru Hagi. Sunt convins că e talentat. Doar că la Rangers e presiunea mai mare. Și eu am avut o asemenea experiență la Bayern”.

Pus la zid după 0-0 cu Livingston, mai mulți analiști scoțieni, foști jucători, reproșându-i lipsa de implicare și faptul că în patru etape nu are niciun gol și nicio pasă decisivă, Ianis Hagi are și un susținător. Un nume mare din fotbal îi ia apărarea.

„Ianis Hagi are un mod diferit de a gândi lucrurile acum"

Brian Laudrup, 51 de ani, campion european cu Danemarca în 1992, decisiv și la Rangers între 1994 și 1998 (44 de goluri în 150 de meciuri și 5 trofee), a comentat situația șeptarului albastru. 

Știu că Hagi a fost foarte criticat. E adevărat că sezonul nu a început prea bine pentru el, oamenii sunt îngrijorați, dar cer răbdare în cazul lui", a declarat danezul pentru Daily Mail. „Are doar 21 de ani. Acum, când nu mai e doar un jucător împrumutat și s-a plătit o sumă decentă pentru el, are un mod diferit de a gândi lucrurile. Și presiunea e mult mai mare decât la Genk".

„Dacă pierdeam un meci de pregătire, era criză"

Laudrup a povestit experiența lui. "Îmi amintesc ce am trăit după ce am ajuns la Bayern la vârsta lui, venind de la un club mult mai mic din Bundesliga, Bayer Uerdingen. Totul era altfel. Dacă pierdeam un meci de pregătire, era criză. Așteptările și concurența pentru locurile din echipă erau la alt nivel", a spus fratele lui Michael Laudrup.

„E o experiență extremă la vârsta lui"

„Hagi probabil că trece printr-o asemenea perioadă. Sunt convins că e talentat, însă e o experiență extremă la vârsta lui să intre într-un sezon de maximă importanță la Rangers. Cred că va reuși să depășească aceste momente". 

VIDEO Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a confirma: „Nu trebuie să facă faza defensivă”

 Citește mai multe știri despre Ianis Hagi:

Scoțienii îl pun la zid pe Ianis: „Ce oferă acum Hagi? Are zero goluri și zero pase decisive. O figură banală”

EXCLUSIV Ianis Hagi, cel mai slab decar! GSP publică parametrii: e depășit la toate capitolele!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează