INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Englezii anunță ce va face Brighton cu Adrian Mazilu, românul vândut de Hagi cu 3 milioane de euro

Adrian Mazilu / FOTO: Imago
Adrian Mazilu / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 15:18 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 15:22

Publicația The Athletic scrie că Adrian Mazilu, 18 ani, nu este pregătit pentru a evolua în Premier League. Cumpărat vara trecută de Brighton, în schimbul a 3 milioane de euro, el a fost lăsat Farului pentru prima parte a sezonului în curs, iar acum va fi împrumutat din nou.

Adrian Mazilu este încă departe de debutul în Premier League. Cumpărat în vară de Brighton, de la Farul, în schimbul a 3 milioane de euro, jucătorul în vârstă de 18 ani i-a fost lăsat de englezi lui Gică Hagi, pentru prima parte a sezonului 2023 - 2024.

Ciprian Marica, anunț de ultim moment despre revenirea lui Denis Alibec la Farul
FARUL
Ciprian Marica, anunț de ultim moment despre revenirea lui Denis Alibec la Farul

Și sunt șanse foarte mari să fie împrumutat din nou. Jurnalistul britanic Ryan Adsett a dezvăluit în 3 ianuarie, pe platforma „X”, că managerul Roberto De Zerbi i-a confirmat că „Adrian Mazilu va merge, probabil, sub formă de împrumut, atunci când se va alătura echipei”.

The Athletic: „Adrian Mazilu nu e pregătit pentru Premier League”

Motivul? Cotidianul englez de specialitate, The Athletic, susține că jucătorul de bandă „nu este pregătit pentru a fi introdus direct în Premier League”.

În prima parte a stagiunii 2023 - 2024, el nu a strălucit nici la Farul. A bifat 25 de apariții, în toate compatițiile, însă bilanțul său a fost destul de sărac: 2 goluri, unul în campionat, altul în preliminariile Conference League, și doar 3 assisturi.

Adrian Mazilu în decembrie: „Va fi o provocare, un alt stil de fotbal”

În decembrie, după Farul - Rapid 0-0, ultimul meci disputat în Superliga, Mazilu a ținut să-i mulțumească lui Gică Hagi la despărțire. „pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, a fost un antrenor exemplar. Cu siguranță, dacă nu ar fi fost dumnealui, nu aș fi fost în acest punct”.

Iar despre Brighton și Premier, el a spus că ”va fi o provocare, va fi destul de diferit, un alt stil de fotbal, dar sper să mă adaptez repede și să acumulez minute. Mister mi-a dat sfaturi, dar nu le pot spune, sunt sfaturi foarte importante și voi ține cont de ele”.

Mai puteți citi:

Rădoi, prezentat astăzi la noua echipă! Va încasa 2,5 milioane de euro anual

Benzema, spre Premier League! Balonul de Aur, chemat să ,,resusciteze” un colos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
username_2
username_2  •  05 Ianuarie 2024, 17:01
Postat de Radio_Pyunik_Erevan pe 05 Ianuarie 2024, 16:29

Brighton nu se potoleste, a mai dat si pe Tudor Băluţă 2,9 milioane in 2019

Anglia e monarhie

Van_Basten
Van_Basten  •  05 Ianuarie 2024, 16:35

As fi crezut ca va fi direct titular.

gonzales
gonzales  •  05 Ianuarie 2024, 16:34

Union Saint Gilloise (2 meciuri) - Emmen (3-4 meciuri) - Pardubice (maxim un tur) - Slavia Sofia (maxim un sezon) - Farul. Eu zic ca aceasta va fi cariera lui Mazilu in urmatorii 3-4 ani. Dar, asta e bine, ca in 2028 il mai vinde o data Hagi si cu putin noroc in 2032 il vinde si a 3-a oara la arabi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează