INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DAMAC

Budescu începe cu o vacanță în Arabia Saudită! De ce e OUT pentru primele două jocuri

Constantin Budescu, 31 de ani, și-a aflat pedeapsa după cartonașul roșu primit în această rundă din Liga 1. Sancțiunea rămâne valabilă și în Arabia Saudită, noua destinație a mijlocașului ofensiv. +7   FOTO
Constantin Budescu, 31 de ani, și-a aflat pedeapsa după cartonașul roșu primit în această rundă din Liga 1. Sancțiunea rămâne valabilă și în Arabia Saudită, noua destinație a mijlocașului ofensiv.

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 21:49 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 21:50

Constantin Budescu, 31 de ani, și-a aflat pedeapsa după cartonașul roșu primit în această rundă din Liga 1. Sancțiunea rămâne valabilă și în Arabia Saudită, noua destinație a mijlocașului ofensiv.

„Se sancționează jucătorul Budescu Constantin cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 4.500 lei”, este hotărârea Comisiei de Disciplină a FRF.

„Articolul 65 – Abateri împotriva oficialilor 

Persoana care săvârşeşte abateri împotriva oficialilor de joc se sancţionează astfel: a) suspendare de la 2 la 8 jocuri pentru comportare jignitoare ori ameninţare la adresa acestora”

- REGULAMENT DISCIPLINAR (FRF)

Constantin Budescu, eliminat direct în Astra - FC Argeș 0-2

FC Argeș a învins-o pe Astra Giurgiu, scor 2-0, sâmbătă, în runda #22 din Liga 1. Budescu a primit direct cartonașul roșu în minutul 90, după ce l-a înjurat pe „centralul” Andrei Antonie. Motivul? Fostul lider al Astrei era nemulțumit că arbitrul nu a dictat un corner pentru echipa sa - detalii, AICI!

8 goluriși 9 pase decisive are Budescu în acest sezon de Liga 1, în 18 meciuri

Constantin Budescu începe cu o vacanță în Arabia Saudită

GSP.ro a informat astăzi că Budescu s-a transferat în Arabia Saudită, la Damac. Budi nu va scăpa de suspendare în Golf și va fi indisponibil în următoarele două jocuri, cu Al Hilal - echipa pregătită de Răzvan Lucescu - și Al Faysaly. Astfel, Budescu ar putea debuta pentru Damac pe 23 februarie, în deplasarea de la Al Ain.

Constantin Budescu, execuție spectaculoasă la antrenamente

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali, după eșecul cu Clinceni: „Am mâncat bătaie de la Rusescu și Popa...” » Ce spune despre ultima mutare a lui CFR Cluj: „M-am convins, gata!”

Fanii lui Dinamo au luat foc din cauza ultimului transfer! Critici dure: „Ați pierdut un membru DDB și un cumpărător de bilete!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  09 Februarie 2021, 00:33

Asta pleaca doar iarna,,Budescu

dakesis
dakesis  •  08 Februarie 2021, 22:27

savuros! asteptam cu interes stiri despre cum marcheaza budescu din mijlocul unei turme de camile, in timp ce fumeaza shisha. Cel mai bun sarmalist roman!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează