INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Burdujan schimbă liderul în Ucraina » Mircea Lucescu a pierdut şefia!

Trupa lui Mircea Lucescu a făcut la Odessa al doilea egal în cele 8 etape din acest campionat
Trupa lui Mircea Lucescu a făcut la Odessa al doilea egal în cele 8 etape din acest campionat

Articol de - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 28 august 2011 22:59

Atacantul român a semnat ieri, la Odessa, ”dubla” cu care Cernomoreţ a remizat (2-2) cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu, depăşită la golaveraj de Dinamo Kiev


Şahtiorul lui Mircea Lucescu nu mai este lider în Ucraina. Campioana Ucrainei, care n-a contat pe Raţ, nerefăcut, s-a împiedicat ieri de penultima clasată, Cernomoreţ (2-2), fiind întrecută de rivala Dinamo Kiev, cu un singur gol diferenţă.

După Mazilu, care i-a dat gol în egalul cu Arsenal Kiev (1-1), alt fost rapidist i-a provocat dureri de cap antrenorului român. La Odessa Lucian Burdujan i-a băgat ieri urgent pe "mineri" în şut. Scăpat central singur cu Ribka, a deschis scorul (5) cu un şut din 14 metri. Avantajul nesperat le-a făcut pe gazde să bată în retragere, baricadîndu-se în propria jumătate de teren cu nouă jucători. Strategia n-a rezistat decît pînă în minutul 25, Jadson egalînd printr-o reluare superbă.

Şahtior a continuat să preseze după pauză. Cernomoreţ s-a apărat eroic, iar Lucescu a apelat pînă în minutul 70 la toate rezervele, Mhitarian, Seleznev şi Alex Teixeira. Inspiraţia acestuia a dat roade şi mijlocaşul armean a întors rezultatul (83). N-a fost însă de acord Burdujan. Tot el a închis tabela, surprinzîndu-l pe Ribka la colţul scurt, cu un şut cu pămîntul de la 20 de metri!


"Dublă" Zicu
STRANIERI. Continuă seria golurilor lui Zicu în Bulgaria. Atacantul român a semnat o "dublă" ieri în doar două minute (48, 50) pentru ŢSKA Sofia în victoria din deplasare (5-0) cu Montana, fiind schimbat în minutul 63. Ianis a ajuns la 4 goluri în campionat, plus reuşita din Supercupă, şi este lider cu ŢSKA, avînd punctaj maxim după 4 etape.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
panconecaca2
panconecaca2  •  29 August 2011, 09:26

Bravo Lucian ...jos cu bulibasa....spaima lebedelor de pe Don

Vezi toate comentariile (1)
Comentează