INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Cagliari - Parma // Rezervă și la Parma! Ionuț Radu lăsat pe bancă la primul meci

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 februarie 2020 20:22

Ionuț Radu (22 de ani) a plecat de la Genoa, unde își pierduse locul de titular, însă nici la Parma nu îi merge mai bine. A început ca rezervă și meciul cu Cagliari, scor 2-2.

Deși Luigi Sepe, portarul titular al Parmei, este accidentat, Radu a fost lăsat pe bancă la primul meci după oficializarea transferului. Tehnicianul Roberto D'Aversa a mers pe mâna lui Simone Colombi între buturi. 

Radu a fost om de bază la Genoa în prima parte a sezonului, bifând 17 meciuri în Serie A. După venirea lui Perin, de la Juventus, românul a avut patru meciuri la rând în care a fost rezervă în Serie A. 

Joao Pedro a deschis scorul pentru Cagliari în minutul 19, în timp ce Kucka a egalat chiar înainte de pauză. Același Joao Pedro putea readuce gazdele în avantaj, însă a trimis în bară din penalty (53). S-a făcut 2-1 un minut mai târziu, când Simeone jr. a reluat simplu o centrare trimisă în fața porții. Cornelius a salvat-o pe Parma cu o reușită venită în minutul 90+4.

Citește și:

OFICIAL Ionuț Radu a fost prezentat la Parma! Ce număr va purta + mesajul portarului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
180190845824463
Mihnea Iorga  •  02 Februarie 2020, 03:00
Postat de Cantemir Mefa pe 01 Februarie 2020, 23:24

Decât rezervă la Genoa, "mai bine" rezervă de rezervă la Parma. Unde nu-i cap ...

Sa nu fim rai, are si el nevoie de cateva luni de adaptare la noul club. Plus ca e greu sa il scoti pe Colombi din poarta, doar a fost titular la Juve (Stabia).

1195078783842427
Cantemir Mefa  •  01 Februarie 2020, 23:24

Decât rezervă la Genoa, "mai bine" rezervă de rezervă la Parma. Unde nu-i cap ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează