INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV N-a stat prea mult pe tușă » Românul a plecat în Bulgaria să-i ia campionatul lui Ludogorets!

Andreas Calcan, 29 de ani, în duel cu Andrei Ivan, pe când juca la FC Argeș. Foto: Imago Images
Andreas Calcan, 29 de ani, în duel cu Andrei Ivan, pe când juca la FC Argeș. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 18:00 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 19:32

Andreas Calcan, 29 de ani, a ajuns la un acord cu Cerno More Varna, liderul din Bulgaria, care vrea să detroneze marea putere a acestei țări de ani și ani de zile, Ludogorets Razgrad.

Andreas Calcan, 29 de ani, s-a despărțit deunăzi de U Cluj și a ajuns în acest week-end la un acord cu liderul din Bulgaria, Cerno More Varna, formație ce vrea să întrerupă hegemonia lui Ludogorets Razgrad la sud de Dunăre!

Declarația serii înainte de Hermannstadt - Petrolul: „Am trăit să țin cu FCSB, diseară!”. Motivare pentru echipa lui Gigi Becali
HERMANNSTADT - PETROLUL
Declarația serii înainte de Hermannstadt - Petrolul: „Am trăit să țin cu FCSB, diseară!”. Motivare pentru echipa lui Gigi Becali

Conform informațiilor GSP, fotbalistul de 29 de ani va fi prezentat în scurt timp de viitoarea sa echipă. Calcan va încerca să contribuie la câștigarea marelui trofeu pentru formația de pe litoralul bulgar și să stopeze gruparea lui Cosmin Moți, director tehnic la Razgrad, din drumul către al 13-lea campionat câștigat consecutiv!

Andreas Calcan a reziliat cu U Cluj, s-a ales cu jumătate din suma solicitată

Calcan a mai fost dorit și în Liga 1, dar a preferat o experiență în străinătate. Jucătorul a ajuns să se judece la un moment dat cu U Cluj la comisii, a solicitat banii până la finalul contractului, după ce a fost pus pe liber de echipa lui Ioan Ovidiu Sabău.

El a bifat doar 72 de minute în acest sezon pentru clujeni și a venit de la retrogradata FC Argeș. Deși se anunța un transfer important pentru U Cluj, Calcan a plecat de la echipa de pe locul 8 din Superliga.

Pentru o înțelegere cifrată la aproximativ 17.000 de euro, Calcan a reziliat angajamentul cu ardelenii.

Andreas Calcan a mers să se bată pentru titlu în Bulgaria

Calcan a declinat o ofertă din Grecia, dar și una din țară, de la Oțelul Galați. A decis să meargă în Bulgaria, să se bată pentru campionat. În acest moment, gruparea din Varna e pe locul 1.

Românul și noua sa echipă vor începe campionatul cu cel mai greu meci posibil, deplasare la Razgrad, acolo unde se vor duela cu Ludogorets. Cerno More are 3 puncte avans, dar și un meci mai mult în liga internă. Partida directă va fi pe 19 februarie.

VIDEO. Cosmin Moți în dialog cu MM Stoica și Pintilii în cantonamentul din Bulgaria

Citește și alte știri:

VIDEO Fotbalistul dorit de Mutu la CFR Cluj, în tribune la înfrângerea cu Rapid » Cum l-au surprins reporterii GSP

EXCLUSIV // VIDEO Vedetele Rapidului s-au distrat în Gruia » Cum i-a surprins reporterul GSP în Gruia după victoria cu CFR Cluj: „Petrescu mai lipsea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  12 Februarie 2024, 07:58

Cu Calcan e ca si luat titlul.Complicat era daca il luau si pe Somn.

sebao
sebao  •  11 Februarie 2024, 21:54

In poza e Tofan

zzp07
zzp07  •  11 Februarie 2024, 20:24

Bravo Calcan! Mult succes acolo, e șansa ta să arăți ca poți lua titlul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează