INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Campion la Viareggio: avem un român în echipa care a câștigat prestigiosul turneu internațional de juniori!

Marius Marin (dreapta) are 24 de meciuri jucate în acest sezon la Primavera B, Coppa Primavera și Viareggio
Marius Marin (dreapta) are 24 de meciuri jucate în acest sezon la Primavera B, Coppa Primavera și Viareggio

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2017 00:00

Marius Marin a câștigat cu echipa U20 a lui Sassuolo prestigiosul turneu internațional de juniori, remarcându-se miercuri și în finala cu Empoli, decisă la penalty-uri (2-2, 6-4).

Un junior român e campion la Viareggio. Marius Marin a reușit-o cu Sassuolo (premieră și pentru clubul neroverde!) după 2-2 și 6-4 la penalty-uri în finala contra lui Empoli.

Al patrulea joc la rând tranșat la loviturile de departajare, Fiorentina, Inter și Torino fiind precedentele victime pe traseu!

Mijlocașul de 18 ani, transferat în iulie trecut (liber) de la ASU Poli Timișoara, a rămas miercuri în teren până la final. "A muncit foarte mult. Cantitativ, dar și calitativ. Românul a fost printre cei mai activi", l-a lăudat Corriere dello Sport, care l-a notat cu 7.

Marin a prefațat golul ce a trimis meciul în prelungiri, cu un șut razant cu bara, și a oferit un assist, dar un coleg a ratat singur cu portarul. "Este bun și pe faza defensivă, unde aleargă și luptă împotriva tuturor", a adăugat La Nazione.

508minute a bifat Marin la a 69-a ediție a Turneului de la Viareggio, integralist în 4 din 7 meciuri. A transformat o lovitură de departajare în "sfertul" cu Inter

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
portardelegenda
portardelegenda  •  31 Martie 2017, 17:26

bravo tinere o performanta pe care nu o au prea multi de-ai nostri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează