INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Ce caracterizare pentru Dennis Man! Italienii sunt impresionați: „A băgat frica în adversari”

Dennis Man a însris de două ori pentru Parma
Dennis Man a însris de două ori pentru Parma

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 12:39 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 12:58

Dennis Man (22 de ani) nu a putut stopa retrogradarea Parmei, însă e considerat unul dintre jucătorii exponențiali ai „cruciaților” pentru sezonul viitor.

Portalul Parma Live a caracterizat cele 14 meciuri jucate de Dennis Man în tricoul Parmei, perioadă în care a înscris două goluri. Ce au remarcat aceștia la jucătorul transferat pentru 11 milioane de euro de la FCSB?

„Marele transfer din ianuarie nu a înșelat așteptările, dar nu a reușit să ajute echipa să obțină o salvare miraculoasă: Dennis Man a lăsat să se vadă că are reale calități în cele 14 prezențe în Serie A, dar contribuția sa nu a fost decisivă pentru soarta echipei. 

Ghinionul accidentării l-a oprit într-un final de sezon foarte amar pentru echipă. Cea mai bună prestație a sa rămâne fără îndoială cea împotriva Romei. Atunci a arătat o accelerare care bagă frica în adversari, apoi l-a servit ideal pe Mihăil”.

Dennis Man, lăudat în Italia: „Ribalta a afirmat că va repori la drumul cu Man și Mihăilă”

„Foarte frumos și golul contra lui Benevento, chair dacă, din păcate, nu a ajutat la rezultatul final. 

Ribalta a afirmat de multe ori recent că Parma va reporni la drum cu Man și Mihăilă pentru a construi un viitor de succes. Nu va fi ușor să-l pastrez pe Man, dar cu siguranță mi-ar plăcea să-l văd cu un antrenor care să gândească un joc ofensiv ca idee principală”, au scris cei de la Parma Live despre Dennis Man. 

Man și Mihăilă vor fi fundamentali în proiectul nostru. Parma va începe reconstrucția cu ei doi.
 - Javier Ribalta, director corporate Parma

14 meciuria jucat Man pentru Parma. Atacantul român a înscris de două ori și a oferit o pasă decisivă, dar echipa sa a retrogradat în Serie B

Man și Mihăilă, accidentați pe final de Serie A

Din cauza unor accidentări, Man și Mihăilă au lipsit în ultimele etape, când soarta Parmei era decisă. Fostul jucător de la FCSB, cu o ruptură musculară, iar olteanul, cu o recidivă a pubalgiei și altă operație, suferită la aductori. 

Ambii vor fi însă apți să reînceapă pregătirile la vară, Parma având ambiția de a prinde unul din cele două locuri direct promovabile.

Man și Mihăilă au un nou antrenor la Parma!

Enzo Maresca (41 de ani) este noul antrenor de la Parma. Sezonul viitor, îi va pregăti pe Dennis Man și Valentin Mihăilă în Serie B.

Parma a anunțat că italianul Enzo Maresca este noul antrenor principal al echipei. Maresca vine de la echipa U23 a celor de la Manchester City, alături de care a câștigat Premier League 2.

„Președintele Kyle Krause și toți cei de la Parma Calcio ar dori să îi ureze lui Enzo succes în această nouă experiență”, se arată în comunicatul clubului.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mihăilă și Dennis Man, declarați „fundamentali pentru proiectul Parmei” + Cine e noul antrenor

EXCLUSIV Dennis Man, victima colegilor de la Parma: „A fost lovit intenționat la antrenamente, s-a băgat antrenorul” + motivul declinului lui Adi Petre: „Nu acceptă criticile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
talpaiadului
talpaiadului  •  30 Mai 2021, 04:30
Postat de maldini_1986 pe 29 Mai 2021, 13:09

Asta e gsp-ul...diseara e finala Ligii si gasesti doar stiri despre becali, fcsb si man. Bravo tolontane

Sunt destule articole despre finala CL pe GSP. Iar in ceea ce-l priveste pe Man, el e acum un simplu stranier, nu mai are nici o legatura cu FCSB sau Becali. La fel cum nici Mihaila nu mai are nici o legatura cu Rotaru.

dodo001
dodo001  •  29 Mai 2021, 19:14

Sa speram ca Man va avea un joc bun în serie B. Se spune ca e mai greu acolo, se joaca foarte fizic. Spor la treaba!

st.il.
st.il.  •  29 Mai 2021, 16:55

Retractez : "Copil" este MORENO. Man este un bărbat în devenire, cu tatuaje cu tot !...Dixit.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează