INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MECIURI

Ce-au făcut stranierii în week-end » Gigel Bucur l-a ţinut pe bancă pe Cisse

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 iulie 2013 11:35

Campionatul deja a început în Rusia, unde la finalul săptămînii s-a disputat a doua etapă.

Echipele antrenate de Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu au făcut spectacol în runda secundă. Dinamo Moscova a cîştigat vineri duelul cu Anji, scor 2-1, meci cîştigat în minutul 90+5 după un penalty transformat de Voronin. George Florescu, noua achiziţie, a fost doar rezervă. Detalii aici!

Dorinel a fost şi el la fel de norocos sîmbătă, Kuban Krasnodar impunîndu-se cu 2-1 împotriva lui Tom Tomsk. Fostul tehnician al Oţelului l-a aruncat în luptă din primul minut pe Gigel Bucur, oprindu-l pe bancă pe francezul Djibril Cisse. Gazdele au mizat pe fostul mijlocaş al celor de la CFR Cluj, Gabi Mureşan, care putea să şi marcheze. Detalii aici!

Chiţu continuă să impresioneze la Valenciennes, unde a marcat deja al doilea gol în tricoul francezilor. Mijlocaşul român a obţinut un egal pentru noua sa echipă în amicalul cu Caen. Detalii aici!

Bănel Nicoliţă trage tare să îşi recîştige un loc printre titularii lui Saint Etienne. Titular în amicalul cu Gil Vicente, "Jardel" şi-a trecut în cont o pasă de gol. Detalii aici!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
narutosslazio
narutosslazio  •  21 Iulie 2013, 20:35

Mare branza ! Pe Cisse il tine si bunica-mea pe banca acum.

dreamer123
dreamer123  •  21 Iulie 2013, 17:23

bafta in continuare !

vladutz13
vladutz13  •  21 Iulie 2013, 15:59
Postat de sulheticul pe 21 Iulie 2013, 13:47

Stie cineva de ce anumite echipe din Rusia, printre care si Dinamo Moscova, joaca primele 4 etape din campionat acasa?

Au facut astia un algoritm complicat din cauza distantelor, ca sunt echipe care sunt in Siberia.... dar asa la prima vedere eu nu-i inteleg logica. Cum o sa fie mai bine in retur cand Dinamo o sa de la Makachkala, la Novgorod si mai stiu eu unde pe la Vladivostok. O sa se plimbe ca satra...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close