INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

LIVEBLOG Ce au făcut stranierii în week-end » Denis Alibec și Dorin Rotariu, înfrângere în Grecia. George Pușcaș, pasă de gol. Victorie pentru Răzvan Lucescu la PAOK

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 20:20 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 23:20

LiveBLOG-ul GSP.ro prezintă cele mai importante informații de la meciurile în care au fost implicați stranierii în acest week-end.

Denis Alibec și Dorin Rotariu, înfrângere în Grecia

Atromitos, echipă la care joacă Denis Alibec și Dorin Rotariu, a pierdut meciul cu Panathinaikos de acasă, scor 0-2, în etapa #26 din Super Liga Greciei.

La gazde, Alibec a fost introdus pe teren în minutul 52, în timp ce Rotariu a intrat în minutul 82.

După acest rezultat, Atromitos se află pe locul 12, cu 23 de puncte, la cinci puncte de Lamia, de pe locul 13, penultimul.

Alexandru Cicâldău, criticat după ultimul meci la Galatasaray

Alexandru Cicâldău (24 de ani), mijlocașul celor de la Galatasaray a fost criticat dur de presa din Turcia după ultimul meci jucat de Galatasaray, 0-2 în fața celor de la Konyaspor.

A fost aproape absent pe durata perioadei în care s-a aflat pe teren. Nu a contribuit cu nimic la jocul echipei. Mijlocașul român, care nu a câștigat niciun duel semnificativ, a fost schimbat în minutul 59 cu Ryan Babel”, au notat jurnalițtii de la fanatik.tr

Răzvan Lucescu, victorie în Grecia

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a câștigat deplasarea de la Lamia, din etapa #26 din Super Liga Greciei, scor 2-0. Golurile partidei au fost marcate de Jaba, respectiv Michailidis.

Românul Alexandru Mitriță nu s-a aflat în lotul lui PAOK. După acest rezultat, PAOK se află pe locul 2, cu 53 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului Olympiacos.

Ionuț Nedelcerau, titular la Crotone

Ionuț Nedelcearu a fost titular în meciul pe care echipa sa, Crotone, l-a jucat acasă în etapa #28 din Serie B, împotriva celor de la Alessandria, scor 0-0.

Internaționalul român a fost scos în minutul 63 de pe teren. După acest egal, Crotone rămâne pe locul 19 în campionat, cu doar 16 puncte.

Răzvan Marin, apreciat în ciuda înfrângerii

Echipa lui Răzvan Marin a pierdut categoric partida din etapa #28 din Serie A contra celor de la Lazio. Chiar și așa, mijlocașul român a fost în atenția presei italiene, care i-a oferit nota 6, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători din tabăra oaspeților. 

„Unul dintre puținii care merită cu adevărat să fie la Caligiari. În a doua repriză, își folosește toate resursele și este ultimul care lasă steagul jos”, au notat jurnaliștii de la eurosport.it

Ștefan Radu, integralist în victoria lui Lazio

Ștefan Radu (35 de ani) a fost integralist în succesul obținut la scor de neprezentare de Lazio în deplasarea de la Cagliari.

 Fundașul român a fost apreciat de presa italiană pentru prestația solidă și, potrivit jurnaliștilor de la eurosport.it, a primit nota 7. „Câștigă duelul fizic cu Bellanova. O ciocnire generațională autentică, pe care căpitanul celor o mie de bătălii biancoceleste o câștigă”, au scris jurnaliștii din Peninsulă.

Moruțan și Cicâldău, înfrângere în Turcia

Galatasaray a pierdut deplasarea de la Konyaspor, scor 0-2, în etapa #28 din Super Lig. 

La gruparea „Cim - Bom - Bom” Alexandru Cicâldău a fost titular, fiind înlocuit în minutul 59, în timp ce Olimpiu Moruțan a intrat pe teren în minutul 80.

După acest rezultat, Galatasaray se află pe locul 12 în Turcia, cu 35 de puncte.

George Pușcaș, pasă de gol pentru Pisa

Integralist în meciul cu Pordenone, scor 1-0, din etapa #28 din Serie B, George Pușcaș a fost din nou decisiv pentru Pisa.

Internaționalul român a pasat decisv la singurul gol al partidei, cel reușit de Torregrossa în minutul 26. Cu acest succes, Pisa rămâne pe podium, cu 52 de puncte și continuă lupta la promovare.

Dennis Man, din nou integralist la Parma

Dennis Man (23 de ani) a fost integralist la Parma în egalul contra celor de la Reggina, scor 1-1, în etapa #28 din Serie B. 

Internaționalul român a fost în atenția presei din Peninsulă după ce a bifat toate minutele în partida de sâmbătă seara. Acesta a fost notat cu 6,5 de către jurnaliștii de la Tuttomarcadoweb care au avut numai cuvinte de laudă: „Ca un motor constant pe aripa stângă, cu o mulțime de mingi trimise la mijloc și cu o bună recuperare defensivă”.

Radu Drăgușin, integralist la Salernitana

Radu Drăgușin (20 de ani) a fost integralist la Salernitana în înfrângerea categorică cu Inter, 0-5, într-un meci din etapa #28 din Serie A. Românul a fost criticat de presa din Italia, după ce Lautaro Martinez, atacantul lui Inter, a marcat două goluri scăpând de marcajul lui.

„Încă un meci prost pentru fundașul central de la Salernitana, vândut de Sampdoria fără mari regrete. Astăzi a fost mereu în afara jocului. Lautaro l-a păcălit de trei ori și a înscris 3 goluri după luni de absența de pe lista marcatorilor”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.com, care l-au notat pe român cu 4,5. Jurnaliști de la Gazzetta dello Sport au fost și mai drastici cu Drăgușin, căruia i-a acordat nota 4. „A suferit permanent”, au scris italienii despre fundașul român.

Cosmin Olăroiu a suferit prima înfrângere în Emirate

Al Sharjah, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a fost învinsă de Al Jazira, scor 0-1, în etapa #18 din Emiratele Arabe Unite. Instalat în noiembrie, tehnicianul român a fost invincibil timp de 4 luni, adunând 10 victorii și 7 egaluri în toate competițiile.

În acest moment, Al Sharjah este pe locul 3 în campionat, cu 33 de puncte după 18 etape, fiind la 10 puncte de liderul Al Ain

Citește și: 

Mircea Lucescu demontează un fake news legat de războiul din Ucraina: „Nu e adevărat! V-am spus unde sunt”

Adrian Mutu, considerat cea mai mare „țeapă” din era Abramovic la Chelsea: „Primul an a fost un eșec, al doilea a fost un coșmar”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
c23665
c23665  •  05 Martie 2022, 23:41

De cand l-a împrumutat pe Mihăilă, Atalanta pierde mereu. O fi o coincidență?! Toate echipele care iau "perle" clacheaza...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Martie 2022, 22:20

...da...aia de la turci nu s buni de nimik...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close