INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ștefan Radu, victorie clară contra echipei lui Răzvan Marin. Ce note au primit românii + Ciro Immobile a egalat un record vechi de 79 de ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 09:39 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 09:55

Lazio s-a impus categoric în fața celor de la Cagliari, scor 3-0, într-o partidă contând pentru etapa #28 din Serie A, iar Ștefan Radu și Răzvan Marin au fost integraliști. 

Cirro Immobile (19) a deschis drumul echipei sale spre victorie de la punctul cu var, iar Luis Alberto (42) și Felipe Anderson (62) au securizat succesul formației vizitatoare.

Ce au făcut stranierii în week-end » Denis Alibec și Dorin Rotariu, înfrângere în Grecia. George Pușcaș, pasă de gol. Victorie pentru Răzvan Lucescu la PAOK
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în week-end » Denis Alibec și Dorin Rotariu, înfrângere în Grecia. George Pușcaș, pasă de gol. Victorie pentru Răzvan Lucescu la PAOK

Ștefan Radu, integralist în victoria lui Lazio

Ștefan Radu (35 de ani) a fost integralist în succesul obținut în deplasare de Lazio pe terenul celor de la Cagliari. Presa italiană nu a trecut cu vederea peste prestația solidă a fundașului român și i-a oferit acestuia nota 7. 

„Câștigă duelul fizic cu Bellanova. O ciocnire generațională autentică, pe care căpitanul celor o mie de bătălii biancoceleste o câștigă”, au scris jurnaliștii de la eurosport.it.

Răzvan Marin, apreciat în ciuda înfrângerii

De partea cealaltă, de la Cagliari, Răzvan Marin a fost apreciat pentru evoluția sa, fiind unul dintre puținii fotbaliști care s-au remarcat în tabăra amfitrionilor. 

Mijlocașul român a primit nota 6, iar presa din Peninsulă a analizat astfel prestația acestuia: „Unul dintre puținii care merită cu adevărat să fie la Caligiari. În a doua repriză, își folosește toate resursele și este ultimul care lasă steagul jos”.

În urma rezultatului înregistrat la partida de sâmbătă seara, Lazio este pe locul al șaptelea în Serie A, cu 46 de puncte. De partea cealaltă, Cagliari ocupă poziția 17, deasupra locurilor retrogradabile.

Imobbile l-a egalat pe Silvio Piola

Grație reușitei din partida cu Cagliari, atacantul Ciro Imobbile (32 de ani) a ajuns la golul 143 în Serie A pentru Lazio și a egalat recordul lui Silvio Piola.

Silvio Piola, golgheterul all-time din Serie A, cu 274 de goluri, a jucat la Lazio în perioada 1934 - 1943, timp în are a marcat 143 de goluri în Serie A. Au trecut 79 de ani până când recordul său în tricoul lui Lazio a fost egalat.

Clasament Serie A

VIDEO Rezumat Cagliari - Lazio 0-3

Citește alte știri despre stranieri

Ianis Hagi, ultimele informații despre revenirea pe gazon: „Doar la asta lucrez”

Radu Drăgușin, criticat în Italia după prestația împotriva lui Inter: „Încă un meci prost pentru fundașul central” + Ce note a primit

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
1385168775251806
Stolz Ultras  •  06 Martie 2022, 11:20

Dai Lazio,dai!! Respect Radu!

knuty
knuty  •  06 Martie 2022, 11:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close