INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

VIDEO Ianis Hagi, ultimele informații despre revenirea pe gazon: „Doar la asta lucrez”

Ianis Hagi
Foto: Imago
Ianis Hagi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 18:07 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 20:15

Ianis Hagi (23 de ani), fotbalistul celor de la Rangers, a oferit detalii despre starea sa după operația la a genunchi care l-a scos din circuit până la finalul sezonului.

Accidentat pe 21 ianuarie într-un meci din Cupă, când a părăsit terenul după 14 minute, acuzând dureri la genunchiul drept, Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și a avut nevoie de operație.

La mai bine de o lună și jumătate de la accidentare, Ianis a vorbit despre starea sa și a dezvăluit că recuperarea merge bine.

Oleksandr Zinchenko, declarații în lacrimi: „Doar fiica și familia mea mă țin să nu plec la război”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Oleksandr Zinchenko, declarații în lacrimi: „Doar fiica și familia mea mă țin să nu plec la război”

„Sunt bine, mai ales din punct de vedere mental. Am ajuns într-o etapă bună. Am acceptat accidentarea, iar acum lucrez doar să îmi revin”, a spus Ianis Hagi, pentru Rangers TV.

Ianis Hagi ar putea rata începutul sezonului viitor

După ce Ianis s-a operat, Giovanni Van Bronckhorst, antrenorul lui Rangers, a vorbit în presa din Scoția despre starea internaționalului român și a dat un verdict dur: fotbalistul poate rata și începutul sezonului viitor.

„S-a operat la ligamentele încrucișate. Am avut și eu această accidentare. Recuperarea durează între șase și nouă luni. Dacă socotim, atunci este posibil ca el să rateze începutul sezonului următor. Cred că nu este greu de făcut acest calcul matematic. Noi sperăm că recuperarea lui va decurge fără probleme și că se va putea reface rapid. 

Acesta este obiectivul nostru principal. Dacă trebuie să stai pe tușă între șase și nouă luni, trebuie doar să aștepți și să vezi cum decurge reabilitarea. Nu este nicio surpriză”, a declarat Van Bronckhorst potrivit The Herald.

VIDEO Alin Stoica despre Ianis Hagi: „În locul lui, nu aș pleca niciodată de la Rangers”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Jurgen Klopp, misterios în privința viitorului său pe banca lui Liverpool: „Trebuie să mă asigur că voi fi așa şi în 2024”

Oleksandr Zinchenko, declarații în lacrimi: „Doar fiica și familia mea mă țin să nu plec la război”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Martie 2022, 21:35

...nu este nicio pierdere ...pt nationala este un castig ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează