INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurgen Klopp, misterios în privința viitorului său pe banca lui Liverpool: „Trebuie să mă asigur că voi fi așa şi în 2024”

Jurgen Klopp // Foto: Imago
Jurgen Klopp // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 14:05 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 14:16

Jurgen Klopp (54 de ani) a anunțat că ia în calcul să se despartă de Liverpool în vara lui 2024, atunci când îi expiră contractul, dar decizia finală o va lua în funcție de câtă energie va mai avea pentru a continua pe banca „cormoranilor”.

„Iubesc ceea ce fac, dar aşa cum am spus de mai multe ori, trebuie să fie altceva de făcut în lume. În acest moment, sunt plin de energie, dar trebuie să mă asigur că aşa va fi şi în 2024.
Viitorul meu va fi ok. Nu am un plan. Aş putea lua o decizie de ultim moment. Ca să spun aşa, nu este o problemă asta” a declarat Klopp, potrivit The Mirror.

Astra Giurgiu, campioana din Liga 1 din 2016, s-ar putea retrage din Liga 2 + Prima reacție din partea clubului
LIGA 2
Astra Giurgiu, campioana din Liga 1 din 2016, s-ar putea retrage din Liga 2 + Prima reacție din partea clubului

Jurgen Klopp: „Trebuie să mă asigur că voi fi plin de energie și în 2024”

Jurgen Klopp a preluat-o pe Liverpool în 2015 și a reușit să o readucă în prim-planul fotbalului european. Sub comanda sa, „cormoranii” au cucerit Liga Campionilor în 2019. Un an mai târziu, antrenorul german a pus capăt unei așteptări de 30 de ani pentru ca trofeul Premier League să ajungă din nou pe Anfield.

Duminica trecută, Liverpool a câștigat finala Cupei Ligii Angliei, în fața lui Chelsea. A fost 0-0 la finalul reprizelor suplimentare și 11-10 la loviturile de departajare.

Germanul a declarat că Liverpool trebuie să se mențină la un nivel ridicat și după plecarea sa.

„Dacă decid să plec în 2024, nu va avea nimic de-a face cu valorea lotului. Tot ce facem este pe termen lung. Acest club trebuie să fie și mai bun când nu voi mai fi aici. Acesta este planul” a spus Jurgen Klopp, potrivit sursei citate.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Radu Drăgușin, criticat în Italia după prestația împotriva lui Inter: „Încă un meci prost pentru fundașul central” + Ce note a primit

Eșec după 4 luni! Cosmin Olăroiu a suferit prima înfrângere în Emirate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  05 Martie 2022, 16:14

Pai sa plece inapoi la Dortmund, nu se potriveste deloc acolo, nu se compara deloc cu mandatul lui Benitez sau Houllier.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează