INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Ce au scris spaniolii după primul derby jucat de Ianis Hagi în La Liga: „Momente efervescente, apoi scădere”

Ianis Hagi (24 de ani) a avut o prestație lăudată la primul meci ca titular pentru Deportivo Alaves, derby-ul basc pierdut 0-2 contra lui Athletic Bilbao.  / FOTO: Imago
Ianis Hagi (24 de ani) a avut o prestație lăudată la primul meci ca titular pentru Deportivo Alaves, derby-ul basc pierdut 0-2 contra lui Athletic Bilbao. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 09:24 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 09:39

Ianis Hagi (24 de ani) a avut o prestație lăudată la primul meci ca titular pentru Deportivo Alaves, derby-ul basc pierdut 0-2 contra lui Athletic Bilbao. 

Vineri seară, Ianis Hagi a fost titular pentru prima dată în La Liga. „Decarul” lui Alaves a fost folosit în extrema dreaptă și a avut o evoluție curajoasă în prima repriză. 

A irosit prima șansă importantă de gol a gazdelor, un șut din unghi, în plasa laterală, și a fost înlocuit după 67 de minute de joc.

Hagi, furios la interviuri pe „Arcul de Triumf”: „Numai prostii spune! O ieșire total neinspirată”
DINAMO - FARUL 0-2
Hagi, furios la interviuri pe „Arcul de Triumf”: „Numai prostii spune! O ieșire total neinspirată”

Ce scriu spaniolii despre Ianis Hagi, după Alaves - Bilbao 0-2

„Are talent și calitate. A jucat cu multă încredere și s-a văzut bucuria de a fi pe teren. Dar a avut momente în care a dispărut din meci și nu prea l-a găsit pe Kike Garcia în față. 

A început cu momente efervescente. Nivelul evoluției lui a scăzut cu timpul și a fost înlocuit în cele din urmă”, au scris jurnaliștii de la AS.

Ianis Hagi s-a lăudat pe contul de Instagram cu o acțiune reușită în prima repriză, o combinație în viteză la marginea careului advers. 

„Decarul” nu s-a numărat printre fotbaliștii chemați la interviuri după meci. Acolo a ajuns antrenorul Luis García Plaza, care a recunoscut superioritatea adversarilor: 

Avem cele mai bune date fizice din La Liga, dar cei de la Bilbao ne-au făcut să ne simțit inconfortabil astăzi. Au fost mai buni, meritau victoria. Am ținut prea mult de minge, am abuzat de pasele în adâncime. Trebuie să ne revenim și să ne calmăm după acest eșec
- Luis García Plaza, antrenor Alaves

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică, euforic după prima victorie de la revenire » A anunțat că vrea să își cumpere o casă în Gaziantep: „Acesta este orașul meu!”
TURCIA
Marius Șumudică, euforic după prima victorie de la revenire » A anunțat că vrea să își cumpere o casă în Gaziantep: „Acesta este orașul meu!”
Xavi a semnat! Barcelona a făcut anunțul oficial
FC Barcelona
Xavi a semnat! Barcelona a făcut anunțul oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
lulu
lulu  •  23 Septembrie 2023, 13:54

Oistea,pardon.Apropo,un bilet mediu la un meci de fotbal a lui Miami costă în jur de 700 dolari ,asta de când l-au transferat pe Messi,crezi ca suporterii lui Alaves dau 1 euro sa-l vadă pe Ianoș?

lulu
lulu  •  23 Septembrie 2023, 13:49
Postat de corectorul pe 23 Septembrie 2023, 12:08

Oricat de prost ar juca Hagi la spanioli, mai prost decat Messi la PSG (si pe roabe de bani la pretentii de balon de aur) nu poate juca nimeni!

Iar ai dat cu osia-n gard?Pt.sublima ta înțelepciune și care lipsește cu desăvârșire,Messi a adus profituri imense din vânzarea de materiale promoționale. Nu mai vorbim de creșterea vânzării de bilete.S-apoisa-l compari pe Ianoș cu Messi...

Draconian
Draconian  •  23 Septembrie 2023, 12:12

baieti gigea spaniolii, foarte dilpomati... traduc io : "baiatu Ianis a venit l-am bagat titular din start , a stat peste o ora pe teren, n-a facut nimic, zero goluri, zero pase de gol, zero ocazii, zero driblinguri, zero suturi la poarta, zero pe poarta.. dupaia l-am scos ca era prea obosit lesinat pe gazon... pai ce sa ne mai tot mintim, a fost zero-barat, ce atacant esti tu daca cu tine sau fara tine tot aia...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează