INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

VIDEO Ce au făcut stranierii » Gol spectaculos marcat de Ronaldo Deaconu + de ziua lui, Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată

Articol de , - Publicat luni, 23 octombrie 2023 00:12 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 02:20

Toate informațiile despre evoluțiile stranierilor din acest week-end pot fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro. 

Toșca, victorie în fața lui Steven Gerrard

Al Riyadh, cu Alin Toșca integralist, a învins-o pe Al-Ettifaq, formația antrenată de Steven Gerrard, scor 1-0, în runda cu numărul 10 din prima ligă a Arabiei Saudite. Al Riyadh a urcat pe locul 11, cu 11 puncte obținute în 10 runde.

Ianis Hagi, rezervă la Alaves

Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată la Alaves, în deplasarea cu Villarreal, scor 1-1, din runda cu numărul 10 din La Liga. Astăzi, Ianis a împlinit vârsta de 25 de ani. 

Boloni, duel contra revelației Monaco

Metz, formația antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă pe terenul lui AS Monaco, scor 0-1. 

Metz a deschis scorul în minutul 4, dar „dubla” superbă semnată de rusul Golovin a întors soarta partidei. AS Monaco urcă pe primul loc în Ligue 1, în timp ce formația lui Boloni e pe loc de baraj.

Drăgușin, titular în Atalanta - Genoa

Genoa, cu Radu Drăgușin și George Pușcaș pe teren, a fost învinsă în deplasarea cu Atalanta, scor 0-2.

Radu Drăgușin a fost titular în defensiva celor de la Genoa, una care a rezistat până în minutul 68. George Pușcaș a fost introdus în minutul 84, dar nu a putut întoarce soarta partidei.

Ronaldo Deaconu, gol contra lui Costel Gâlcă

Astăzi, în etapa a 12-a a campinatului Poloniei, într-un alt duel al românilor, Radomiak Radom, formația antrenată de Costel Gâlcă, a remizat acasă cu Korona Kielce, echipa la care evoluează Ronaldo Deaconu și Marius Briceag. 

Primul a intrat pe teren în minutul 70, la 1-0 pentru gazde și a egalat după numai 29 de secunde, fiind cea mai rapidă reușită a unui jucător de la intrarea în teren, în acest sezon. Golul său, primul în campionat, a venit după o execuție în diagonală, de la 14 metri, stabilind și scorul final. 

Radomiak ocupă locul 8 în clasament, în timp ce Korona a rămas pe locul 14 (un joc mai puțin disputat).

Laurențiu Reghecampf, în picaj

Al Tai, formația pregătită de Laurențiu Reghecampf, a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Arabia Saudită, după 0-2 pe terenul lui Al Shabab. Gruparea pregătită de Reghe e antepenultima în clasament!

Am avut multe ocazii azi (n.r. - sâmbătă), am pregătit bine echipa, dar nu am reușit în cele din urmă. Nu vreau să vorbesc prea mult despre arbitraj, dar am avut o lovitură de pedeapsă care nu a fost acordată. Cred că am avut un penalty 100% corect și nu știu de ce nu l-a acordat arbitrul. Totodată, primul gol al celor de la Al-Shabab a venit după o eroare a arbitrului
- Laurențiu Reghecampf

Victorie importantă pentru Marius Șumudică

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a învins-o pe Antalyaspor, scor 1-0. Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș au fost titulari la gazde. 

Astăzi, jucătorii noștri au depus un efort substanțial. Au avut spirit de sacrificiu. Am câștigat meciul jucând cu inima. Erau 17 meciuri de când echipa nu mai pierduse pe teren propriu, cu mine pe bancă mă refer. Era un lucru important să păstrăm seria activă. Suntem o echipă puternică acasă! Vreau să îi felicit pe suporteri. Sunt mereu alături de noi, ne sprijină, ne ajută mult. De asta și merită să le oferim victorii
- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Adrian Mutu, fericit după victoria lui Neftchi: „Am dat patru goluri și am mai avut ocazii. Îi felicit pe jucători, a fost un meci bun și un rezultat pe măsură”
AZERBAIDJAN
Adrian Mutu, fericit după victoria lui Neftchi: „Am dat patru goluri și am mai avut ocazii. Îi felicit pe jucători, a fost un meci bun și un rezultat pe măsură”
Marius Șumudică, euforic după victorie! Liber la petrecere și amenințări pentru Beșiktaș: „E greu să ne bată cineva!”
TURCIA
Marius Șumudică, euforic după victorie! Liber la petrecere și amenințări pentru Beșiktaș: „E greu să ne bată cineva!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
danglumetu
danglumetu  •  23 Octombrie 2023, 07:21

punctul scos de alaves in deplasare profileaza o formatie, pentru viitor, fara ianis. oricum, cind o formatie ca rangers, care nu e printre granzi, cedeaza un jucator, nu trebuie sa ai mari asteptari de la el pt ca daca era vreo valoare nu-l imprumutau! e posibil ca in vara sa nu-l mai vrea niciuna dintre cele doua formatii! sincer, trista cariera pt ianis!

george.br
george.br  •  22 Octombrie 2023, 22:33

De ziua lui, printul de paie a primit drept cadou din partea antrenorului o parere sincera: "- Nu am incredere in tine!"

parachioara5
parachioara5  •  22 Octombrie 2023, 21:29

Alavez a castigat un punct fara Yannis ...si au dat seama si ei ca nu i bun de nimik ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close