INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AZERBAIDJAN

video Adrian Mutu, fericit după victoria lui Neftchi: „Am dat patru goluri și am mai avut ocazii. Îi felicit pe jucători, a fost un meci bun și un rezultat pe măsură”

Adrian Mutu, fericit după victoria lui Neftchi. Foto: Captură YouTube
Adrian Mutu, fericit după victoria lui Neftchi. Foto: Captură YouTube

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 13:07 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 13:16

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul lui Neftchi, s-a apropiat de podium în campionatul din Azerbaidjan, grație succesului de vineri seară, 4-2 cu Sabail. A fost primul meci în care echipa sa a marcat mai mult de două goluri!

Adrian Mutu a obținut vineri seară a patra victorie în prima ligă din Azerbaidjan, învingând-o pe cea de-a treia clasată, Sabail, de care s-a apropiat la numai două puncte după zece etape. 

Rămâne Argentina fără titlul mondial după suspendarea lui Papu Gomez? Ce spune regulamentul
DOPAJ
Rămâne Argentina fără titlul mondial după suspendarea lui Papu Gomez? Ce spune regulamentul

Adrian Mutu, fericit după victoria lui Neftchi

A fost prima partidă de la venirea antrenorului român în care formația din Baku reușește mai mult de două goluri, unul dintre ele fiind semnat de fostul fundaș de la CFR Cluj, Yuri Matias. 

Rezultatul l-a mulțumit pe Mutu și a redus presiunea pusă în ultima vreme asupra lui de presa din Azerbaidjan, chiar dacă pe lista marcatorilor nu a fost niciun atacant. Și chiar dacă a lipsit căpitanul Emin Mahmudov, suspendat.

Adrian Mutu, antrenorul lui Neftchi: „Echipa a dat dovadă de caracter”

I-am felicitat pe jucători, au făcut un meci bun de care sunt satisfăcut. Chiar dacă am câștigat pe final, am dat patru goluri și am mai ratat destule ocazii. Nu contează că n-a înscris un atacant atâta vreme cât am învins. Ei au jucat pentru a ajuta echipa și au luptat pentru fiecare minge. 

Fiecare fotbalist a avut contribuții ofensive, și-a făcut treaba. Și am apreciat mult că echipa a dat dovadă de caracter, iar după 2-2 a avut puterea să revină pe tabelă. Știam că cei de la Sabail sunt foarte periculoși pe contraatac și ne-am luat unele măsuri în apărare”, a declarat Mutu, la conferința de presă.

VIDEO. Rezumatul meciului Sabail - Neftchi (2-4)

Adrian Mutu a evitat „subiectul Palestina”

Întrebat de ziariștii azeri dacă Ataa Jaber (29 de ani), mijlocaș palestinian, este afectat de ceea ce se întâmplă cu războiul din fâșia Gaza, tehnicianul de 44 de ani a răspuns cu diplomație și a spus că nu vrea să vorbească deloc despre acest subiect.

15 punctea acumulat Neftchi după 10 etape. Echipa pregătită de Mutu se află pe locul al patrulea, la două „lungimi” de Sabail și cinci de liderul Qarabag

Citește și:

A făcut o criză de nervi în vestiar: „Spuneți-le impresarilor să nu mă mai sune! Nu mă interesează cine joacă, cine nu joacă”

Fostul oficial de la Rapid, fără milă: „Te duci să iei 3 puncte cu el titular? Nu poți face așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează