INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

LIVEBLOG Ce au făcut stranierii în acest week-end » Eric Bicfalvi, gol pentru Ural. Răzvan Lucescu, înfrângere în Grecia

Ce fac stranierii în acest week-end » Eric Bicfalvi, gol pentru Ural
Foto: Imago
Ce fac stranierii în acest week-end » Eric Bicfalvi, gol pentru Ural Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 19:00 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 00:21

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Răzvan Lucescu, înfrângere în Grecia

PAOK, echipă antrenată de Răzvan Lucescu a pierdut în deplasarea de la Panathinaikos, scor 1-2. 

Golurile au fost marcate de Cantalpiedra (34) şi Juankar (64) pentru învingători, respectiv Zivkovic (70) pentru PAOK.

La PAOK Alexandru Mitriță nu s-a aflat în lot. 

După acest rezultat, PAOK rămâne pe locul 2 în campionat cu 59 de puncte, la 11 lungimi distanță de liderul Olympiakos.

Eric Bicfalvi, gol pentru FK Ural

Eric Bicfalvi a fost integralist pentru FK Ural în remiza cu ȚSKA Moscova, scor 2-2 în etapa #23 din prima ligă a Rusiei.

Mijlocașul român a reușit golul de 2-1 pentru formația sa. În minutul 55, acesta a șutat exelent din careu în urma unei pase a lui Egorychev.

În urma acestui egal, Ural se află pe locul 13 în clasament, primul care duce la baraj.

Alexandru Pașcanu, eliminat la Ponferradina

Alexandru Pașcanu a fost titular în meci pe care Ponferradina l-a pierdut acasă, scor 1-2 în fața celor de la Las Palmas. Fundașul român a fost eliminat în minutul 75 de pe teren, la scorul de 1-0 pentru gazde, după cumulul de cartonașe galbene.

În urma acestui eșec, Ponferradina se află pe locul 7 în Liga a 2-a din Spania.

Vasile Mogoș și Ionuț Nedelcearu, egal în Serie B

Cu Ionuț Nedelcearu integralist și Vasile Mogoș pe teren până în minutul 88, Crotone a remizat acasă, scor 1-1.

După acest rezultat, Crotone se află pe penultimul loc în campionat, cu 20 de puncte, la 4 puncte în spatele celor de la Vicenza, prima echipă aflată pe poziție pe baraj.

Valentin Mihăilă, rezervă în Atalanta - Napoli

Cu Valentin Mihăilă rezervă neultilizată, Atalanta a pierdut meciul de acasă cu Napoli, scor 1-3.  Cu această victorie napoletanii egalează liderul Milan cu 66 de puncte, în timp ce Atalanta rămâne pe locul 7, cu 51 de puncte.

Alin Toșca, integralist la Gaziantep. Maxim a intrat și el

Gaziantep, echipa internaționalilor români Alin Toșca și Alex Maxim, a pierdut cu scorul de 1-2 în deplasarea de la Kasımpaşa, în prima ligă turcă. 

Fundașul Alin Toșca a fost integralist la această partidă, în timp ce Alex Maxim a intrat pe teren în minutul 61 al întâlnirii, în locul lui Furkan Soyalp.

Gicu Grozav, integralist la MTK Budapest

Gicu Grozav (31 de ani) a fot integralist în meciul pe care echipa sa, MTK Budapest l-a pierdut în deplasare la Ujpest, scor 0-2.

Cu acest rezultat, echipa internaționalului român se află pe ultimul loc în Ungaria, cu 25 de puncte.

Programul de duminică

  • Standard Liege (Denis Drăguș, rezervă) - Union Saint-Gilloise, ora 14:30
  • Újpest - MTK Budapesta (Gicu Grozav, titular), ora 15:30
  • Atalanta (Valentin Mihăilă, rezervă) - Napoli, ora 16:00
  • Crotone (Ionuț Nedelcearu, Vasile Mogoș - titulari) - Perugia, ora 16:30
  • Ponferradina (Alex Pașcanu, titular) - Las Palmas, ora 17:00
  • Akademia Puskas (Alex Băluță, titular) - Ferencvaros, ora 18:00
  • Panathinaikos - PAOK (Alex Mitriță, Răzvan Lucescu), ora 19:00
  • Al-Hilal - Al-Shabab (Marius Șumudică), ora 22:00

Claudiu Bumba, un nou gol în Ungaria

A fost derby românesc în etapa 26 din campionatul Ungariei. Claudiu Bumba (28 de ani) a marcat în înfrângerea suferită de Kisvarda în deplasarea de la Fehervar, scor 3-5, după ce precedentul gol fusese reușit la începutul lunii martie.

Gazdele, cu fundașul Adi Rus integralist, au avut o revenire spectaculoasă în joc, întorcând soarta partidei de la 0-3, scor înregistrat după doar 12 minute.

Kisvarda, cu Claudiu Bumba pe teren 70 de minute și cu Andrei Peteleu introdus cu cinci minute înainte de ultimul fluier, s-a văzut înfrântă, după ce ultima parte a jocului a fost în inferioritate numerică, ca urmare a eliminării lui Anton Kravcenko.

8 goluriare Bumba în actualul sezon competițional

Denis Alibec, eliminat în Grecia

Denis Alibec (31 de ani), atacantul celor de la Atromitos, a fost eliminat în partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate, scor 0-0 în deplasarea de la Asteras Tripolis, în etapa #28 din campionatul Greciei. 

Intrat pe teren în minutul 77, Alibec a rezistat pe gazon doar 8 minute. În minutul 85 a văzut cartonașul roșu după un conflict cu un adversar. 

Cicâldău, pasă de gol la Galatasaray

Alex Cicâldău (24 de ani), mijlocașul celor de la Galatasaray, a pasat decisiv la golul de 2-0 al echipei sale, marcat de Ryan Babel.

Infiltrat în flancul drept, Cic a pasat din apropierea liniei porții în centrul careului de unde atacantul Galatei a punctat fără emoții. Este al treilea assist din acest sezon pentru internaționalul român.

Cicâldău a fost titular la Galatasaray, în meciul cu Fatih Karagümrük, jucând 64 de minute. Moruțan a rămas rezervă.

Galatasaray: Muslera, Ömer Bayram, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Kerem, Babel, Gomis
Rezerve: Peña, İsmail, Alpaslan, Erick, Moruţan, Barış Alper, Emre, Arda, Halil, Semih

George Pușcaș a marcat pentru Pisa

George Pușcaș a început meciul Benevento – Pisa 5-1 ca rezervă, dar atacantul român a reușit să puncteze pentru formația sa, în minutul 85, la 3-0 pentru gazde.

Atacantul de 24 de ani a ajuns la 4 goluri în 12 partide în Serie B.

Deian Sorescu, integralist la Rakow

Deian Sorescu (24 de ani) a fost integralist în victoria celor de la Rakow în deplasarea de Warta, scor 2-0 într-un meci din etapa #27 din Polonia. 

În urma acestei victorii, Rakow rămâne lider, la egalitate de puncte cu Lech, ambele cu 55 de puncte.

Dennis Man, titular la Parma

Dennis Man (23 de ani) a fost integralist la Parma, în partida jucată în deplasare, pe terenul celor de la Cosenza, 3-1.

Sergiu Hanca, gol pentru Cracovia

Sergiu Hanca, Cornel Râpă și Virgil Ghiță au fost titulari la partida pe care Cracovia a jucat-o în deplasare, pe terenul lui Stal Mielec, câștigată scor 2-1. 

Echipa românilor a deschis scorul în minutul 11, prin Pestka, iar avantajul a fost dublat de Sergiu Hanca, în minutul 33 al întâlnirii. 

Inițial, românul a ratat lovitura de la 11 metri, însă imediat a reușit să îl învingă pe Primel, goalkeeper-ul gazdelor. 

⚽️ 33' GOL! Hanca pokonuje bramkarza dobijając piłkę po obronionym przez Primela rzucie karnym. ____ #STMCRA 0-2

Publicată de MKS Cracovia SSA pe Vineri, 1 aprilie 2022

Cracovia a rămas în inferioritate numerică spre finalul jocului, după ce marcatorul primului gol, Kamil Pestka, a văzut cartonașul roșu. Gazdele au marcat golul de onoare în minutul 90+5, din penalty, dar echipa celor trei români nu a putut rata succesul, la capătul unui reprize în care au fost dictate 12 minute adiționale.

Programul de luni

  • Al-Feiha - Al-Ittihad (Cosmin Contra), ora 22:00

Citește mai multe știri despre stranieri

Mitriță e dorit în Liga 1! Antrenorul confirmă: „Da, clar! Îl cunosc foarte bine”

Mihai Rotaru, convins că Mihăilă se va impune la Atalanta: „Dincolo de calitățile lui fotbalistice, are un mental foarte bun”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
maxp
maxp  •  04 Aprilie 2022, 01:17
Postat de Ionut FreeRun pe 03 Aprilie 2022, 21:17

Big falvi inscrie intr-un campionat fantoma al unei tari paria la nivel mondial. Or fi bune rublele patate de sange pe care le incaseaza lunar romanasul nostru?

Bai, dacă se ducea acolo după ce a început războiul, îți înțelegeam principiul, dar războiul l-a prins activând acolo. De câțiva ani buni chiar. Oare ție ți-ar fi asa ușor sa renunti la locul de munca dacă s-ar întâmpla o chestie de genul?!

180190845824463
Mihnea Iorga  •  03 Aprilie 2022, 21:57
Postat de Ionut FreeRun pe 03 Aprilie 2022, 21:17

Big falvi inscrie intr-un campionat fantoma al unei tari paria la nivel mondial. Or fi bune rublele patate de sange pe care le incaseaza lunar romanasul nostru?

Dar salariile romanilor de rand care lucreaza la Lukoil, Gazprom, TMK Artrom si alte companii or fi bune?! Sau daca e vorba de sub 3000 de Lei in mana e ok, nu mai conteaza principiile?! Deja se exagereaza cu prostia asta, chiar isi imagineaza cineva ca l-a sunat Putin pe fiecare roman in parte sa il intrebe daca poate sa intervina Ucraina si ca a trimis tancurile doar dupa ce a primit aprobarea de la toti?!

289103212926954
Ionut FreeRun  •  03 Aprilie 2022, 21:17

Big falvi inscrie intr-un campionat fantoma al unei tari paria la nivel mondial. Or fi bune rublele patate de sange pe care le incaseaza lunar romanasul nostru?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează