INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mihai Rotaru, convins că Mihăilă se va impune la Atalanta: „Dincolo de calitățile lui fotbalistice, are un mental foarte bun”

Valentin Mihăilă // foto: Imago
Valentin Mihăilă // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 17:06 / Actualizat joi, 31 martie 2022 18:10

Valentin Mihăilă (22 de ani) s-a transferat în această iarnă și a plecat de la Parma sub formă de împrumut la Atalanta, acolo unde va evolua până la finalul sezonului. 

Românul a revenit în Serie A și poate fi cumpărat definitiv în schimbul a opt milioane de euro, chiar dacă până acum nu a primit suficiente minute din partea antrenorului Gian Piero Gasperini.

Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, cel care a obținut 9,1 milioane de euro în urma transferului lui Mihăilă, în octombrie 2020, are încredere în fostul fotbalist al oltenilor și este convins că datorită calităților sale se va impune în cel mai scurt timp la Atalanta.

Mihai Rotaru anunță câți bani va da la Universitatea Craiova în sezonul viitor » Ce va face după alegeri
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mihai Rotaru anunță câți bani va da la Universitatea Craiova în sezonul viitor » Ce va face după alegeri

Rotaru, sigur de reușita lui Mihăilă

Mihăilă a bifat doar șase apariții în tricoul Atalantei, dar Mihai Rotaru a analizat strategia lui Gasperini și este convins că internaționalul român va primi mai multe șanse în viitor. 

„Sunt mândru de Mihăilă și sunt sigur că va reuși, pentru că, dincolo de calitățile lui fotbalistice, el are un mental foarte bun.

Am luat masa cu el acum vreo două săptămâni la Milano și zicea că, atunci când a venit prima dată la Craiova și a ajuns la echipa mare, se bătea ca nu cumva să se piardă, pentru că au fost câțiva jucători care s-au pierdut. 

După ce s-a dus la Parma, voia să se bată ca să nu zică ăia că au dat o grămadă de bani, de pomană, pe el. 

Acum, la Atalanta, vrea să se impună ca să nu treacă doar pasager pe acolo și sunt sigur că va reuși. Și eu l-am încurajat în sensul că antrenorul Atalantei, Gasperini, niciodată nu a aruncat un jucător pe care l-a luat. Abia după multe meciuri a început să îi dea câte 2-3 minute, fără excepție. Toți jucătorii la el întâi trebuie să se integreze în grup și după îi va arunca în luptă”, a declarat Mihai Rotaru, la Pro X.

Acum două meciuri a intrat în ultimele 4 minute, când au jucat cu Genoa și aveau nevoie de victorie. Faptul că l-a băgat în teren, din punctul meu de vedere, înseamnă că are încredere în el să rezolve meciul. A avut un șut pe poartă și o centrare foarte bună. Mihăilă, în momentul în care va avea ritm de joc, va fi extraordinar și eu cred în el. 
- Mihai Rotaru, patron CS Universitatea Craiova

108 minutea evoluat Mihăilă până acum în tricoul Atalantei

6 milioane de euroeste cota de piață a acestuia, potrivit Transfermarkt

VIDEO Marian Mihăilă, tatăl lui Valentin Mihăilă, despre fiul său: „A demonstrat că e un jucător bun!”

Citește mai multe știri

Prin ce a trecut CSU Craiova în ultimele zile: „Aveam 6-8 jucători la antrenamente. Reghecampf a fost la pat, cu perfuzii”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Prin ce a trecut CSU Craiova în ultimele zile: „Aveam 6-8 jucători la antrenamente. Reghecampf a fost la pat, cu perfuzii”
De ce nu a reușit Moruțan la Galatasaray: „E o chestiune complicată. Își pierde mințile”
GALATASARAY
De ce nu a reușit Moruțan la Galatasaray: „E o chestiune complicată. Își pierde mințile”

Playtech: WOW! Antonia, apariție INCENDIARĂ! S-a văzut TOT: lumea a rămas MASCĂ


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  31 Martie 2022, 20:56

Nu cred ca o sa activeze Atalanta clauza sa il cumpere pe Mihaila,pana acum nu a aratat nimic notabil ...din vara cred ca revine la Parma

fairplayromania
fairplayromania  •  31 Martie 2022, 20:52

Cel mai bun fotbalist român din ultimii 5 ani !!! Nikel !

kuba
kuba  •  31 Martie 2022, 18:44

:)))) ce glume are Rotaru in program!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează