INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STATISTICĂ

Ce nu știe Becali despre jucătorul pe care-l dorește insistent » Jurnaliștii au spus tot: "Stă cel mai prost din toată liga la acest capitol"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 12:43

Gigi Becali îl dorește pe Andrei Ivan (21 de ani) în ofensiva FCSB, deși echipa lui Dică a avut mari probleme în acest sezon cu defensiva.

Jurnaliștii austrieci de la Heute au făcut analiza lui Rapid Viena, echipă care l-a împrumutat de la FK Krasnodar pe atacantul român. Aceștia au ajuns la o concluzie îngrijorătoare pentru Andrei Ivan și viitorul său.

"Rapid înscrie prea puțin raportat la numărul oportunităților. Analiza noastră arată asta: Rapid Viena stă cel mai prost din toată liga la acest capitol!

Comparația făcută între numărul de goluri așteptate și cele înscrise arată că Rapid are cele mai proaste cifre: a înscris 15 goluri în 14 etape. Ocupă locul 8, iar fanii sunt furioși din cauza randamentului dat de atac.

Cvartetul ofensiv format din Alar, Ivan, Pavlovic și Berisha a reușit doar 5 goluri în campionat! Fundașii Sonnleitner, Bolingoli și Hofmann au aceleași rezultate", scrie sursa citată.

1 golîn 12 meciuri din campionat a marcat Ivan pentru Rapid Viena

 Citește și: EXCLUSIV Asta e lista de achiziţii! Becali are 9 ţinte pentru mercato din iarnă, 7 jucători din Liga 1 + Dorin Rotariu şi Andrei Ivan

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
522906687858661
Nicolae Dumitru  •  24 Noiembrie 2018, 15:09

DE CÂND AVEȚI POZA ASTA CU GIGEL ATOTȘTIUTORUL?

observator_federal
observator_federal  •  24 Noiembrie 2018, 14:15

Pe Ivan sigur îl va păstra Rapid Viena, dar oricum asta nu-l va afecta pe Gigi... doar mai are încă opt fotbaliști pe "lista scurtă" de achiziții iarna asta... Dacă nu cumva "mai pune ochii" pe alții.

gazistu
gazistu  •  24 Noiembrie 2018, 13:15

Nici un roman, in afara de Tatarusanu si posibil Pantilomon, nu e titular la echipa lui. Keseru si Moti joaca in campionatul Bulgariei care, desi, unii zic ca e sub al nostru, de fiecare data cand intalnim o echipa bulgara cum ne bate, asa campionat si jucatori "buni" avem! Noi ne facem singuri curaj, si ne dam calificative, ca de dam de VIDI din Ungaria ne bate de ne usuca... Numa noi ne credem mari si tari, iar cand ne da o echipa fara nume, cu terenul in cap, cautam tot felul de scuze!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează