INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ce scrie presa din Spania după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Știe că e de neatins”

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 13:54 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 14:39

Portarul Horațiu Moldovan (26 de ani) este noul portar al lui Atletico Madrid, fiind prezentat azi. Iar presa din Spania a analizat transferul internaționalului român.

Adus pentru 800.000 de euro, Horațiu Moldovan a fost prezentat azi la echipa lui Diego Simeone, după ce a trecut vizita medicală.

Florin Manea, comision impresionant » Câți bani a luat după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham
TOTTENHAM
Florin Manea, comision impresionant » Câți bani a luat după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Ce scrie presa din Spania după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

„Atletico Madrid a bifat azi transferul lui Horațiu Moldovan, portarul naționalei României, pentru care a plătit 800.000 de euro, cât era clauza de reziliere a contractului cu Rapid. A semnat pe trei ani și jumătate și vine pentru a-l înlocui ca al doilea portar pe Ivo Grbic, care pleacă la Sheffield United. 

Prima apariție în lot ar trebui să fie joi, cu Sevilla, în sferturile Cupei Regelui”, scrie Sport.

„Horațiu Moldovan e noul jucător al lui Atletico Madrid. Fostul portar de la Rapid a ajuns luni după amiază la Madrid, iar azi a trecut vizita medicală. A semnat până în 2027. Moldovan vine pentru a-i lua locul lui Ivo Grbic, care a stat mai mulți ani în umbra lui Oblak. Știe că nu-i va fi ușor să-i ia locul lui Oblak, care e de neatins. În ultimele sezoane, slovenul a jucat chiar și în primele tururi din Cupa Regelui, dar asta nu-l sperie”, a scris și Marca.

„Portarul român va ocupa locul lui Grbic, ca rezervă a lui Oblak. A semnat până în 2027. Moldovan vine pentru a suplini plecarea lui Grbic și pentru a-i asigura spatele lui Oblak. Moldovan a semnat pentru trei ani și jumătate. Vine de la Rapid pentru mai puțin de un milion de euro (800.000) după ce a terminat o compania extraordinară în calificările EURO”, a notat As.

VIDEO Ce i-a transmis Horațiu Moldovan lui Marian Aioani și cum privește transferul acestuia la Atletico: „Ne motivează pe toți transferul lui”

Citește și: 

Marius Șumudică, gafă de proporții la transferuri? » A adus un jucător deja accidentat!

Diferență colosală! Atletico plătește 800.000 pe Moldovan și 25 de milioane pe un puști de 18 ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
calin.radulescu
calin.radulescu  •  24 Ianuarie 2024, 15:09

Presa spaniola a descris realitatea / Moldovan a fost angajat ca REZERVA / Sanse sa joace vreun MECI = 0.00000(1) / O experienta gen Pantilimon la City/ Lobont la AS ROMA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close